Що подарувати Терезам на Новий рік?

Новий рік: Що подарувати Терезам | 1+1
Фото: Getty Images

Зірки допоможуть обрати правильний варіант.

Поділитися:

Святкова атмосфера та різноманітні подарунки на полицях магазинів нагадують про те, що зовсім скоро — Новий рік. Якщо ти не знаєш, яким презентом потішити своїх близьких, друзів та колег , читай добірку ідей від нас.

 Джерело: giphy.com

Сюрпризи

Терезів потішить будь-який подарунок, особливо неочікуваний. Вони обожнюють сюрпризи. Подорож до жаркої країни взимку, омріяний майстер-клас або стрибок із парашутом. Дізнайся більше про Терезів та стань справжнім Святим Миколаєм для них.

Фото: Unsplash

Культурний відпочинок 

Представники цього знаку справжні естети та поціновувачі прекрасного. Вони люблять проводити вільний час на виставках, концертах та в театрах. Подаруй їм квиток на один із цих заходів – і не прогадаєш!

Фото: Unsplash

Косметика

Краса у всьому – золоте правило для Терезів. Вони стежать за своєю зовнішністю та піклуються про неї. Якісна декоративна косметика, ніжний лосьйон для тіла або сертифікат до салону краси з безліччю приємних процедур – точно сподобаються цьому знаку.

Фото: Unsplash

Парфуми

Терези завжди у пошуках гармонії, тож ідеальний аромат для них – легкий та вишуканий. Жодних яскравих та важких запахів. Та перш ніж купувати, обов'язково поцікався, про які саме парфуми мріє твоя знайома чи знайомий. Все ж таки це дуже делікатний подарунок.

Фото: Unsplash

Прикраси

Для представників цього знаку найважливіше у подарунках – гарний смак та витонченість. Для них не має значення статус презента, тож їм сподобаються і класичні прикраси, і стильна біжутерія, і дизайнерська робота. До слова, зверни увагу на сапфір, адже це камінь-оберіг Терезів.

Фото: Unsplash

Сімейний затишок

Представники цього знаку – сім'янини. Саме вони піклуються про затишок та облаштування родинного гнізда. Подаруй їм м’який плед, кімнатну квітку або рамку для фотографій. Терези будуть раді всьому, що стане гармонійним доповненням до інтер’єру та створить додатковий комфорт.

Фото: Getty Images

Обирай найкращий варіант! Щоб ще краще зрозуміти смаки Терезів, дивись відео:

Читай також:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11.