Що подарувати Тельцям на Новий рік?

Новий рік: Що подарувати Тельцям | 1+1
Фото: Unsplash

Не помилитися з вибором допоможуть зірки.

Поділитися:

Останні дні напередодні Нового року усі проводять у пошуках подарунків. У цьому питанні радимо звернути увагу на знаки зодіаку своїх рідних та друзів. Вони точно допоможуть тобі. Час дізнатися, чим дивувати 

Представники цього знаку вражають раціональністю та практичністю. Вони люблять стабільність та завжди знають, чого очікувати від майбутнього. Саме тому подарунки для них варто обирати відповідні. Тельці не оцінять непрактичні та недовговічні презенти. Вони матеріалісти, тому під ялинку для них краще класти щось дороге та цінне. Ось декілька безпрограшних варіантів. 

Джерело: giphy.com

Речі для інтер'єру

Для Тельців важливим є затишок та комфорт оселі. Тому ваза чи торшер, які ідеально доповнюють інтер’єр будинку, стануть чудовим подарунком.

Фото: Unsplash

Сертифікат

Тельці люблять самостійно робити покупки. Якщо ж дарувати гроші на свято не хочеться, відмінним варіантом стане сертифікат у будь-який магазин. Так твій подарунок точно не припадатиме пилом на далекій полиці, а стане у пригоді.

Фото: Unsplash

Кімнатні рослини

Тельцям приносить задоволення догляд за рослинами. Але якщо дарувати їх, то лише незвичайні та рідкісні. Це може бути орхідея, карликовий гранат або найкращий варіант для матеріалістичних Тельців – «грошове» дерево.

Фото: Unsplash

Якісні аксесуари

Дорогі рукавички, шкіряний гаманець чи кашеміровий шарф будуть до душі будь-кому. Але Тельці такі подарунки оцінять особливо добре. Якщо презент зможе прослужити їм довгий час, то представники цього вибагливого знаку точно залишаться задоволеними.

Фото: Unsplash

Парфуми

Щоб зробити такий подарунок, треба докласти трішки зусиль. Варто з’ясувати, чи має Телець улюблений засіб, яким запахам надає перевагу. Але якщо ти цією інформацією не володієш, а подарувати парфуми дуже хочеться, радимо звертати увагу на класичні аромати. Вони підкреслять статус та впевнене становище Тельців.

Фото: Unsplash

Обирай рідним та друзям подарунки від усієї душі, і тоді задоволення отримають не тільки вони, а й ти насолодишся їхніми емоціями.

Щоб ще краще розуміти Тельців, дивись відео:

Читай також:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11.