Що подарувати Водоліям на Новий рік?

Новий рік: Що подарувати Водоліям | 1+1
Фото: Getty Images

Зорі порадять, як вразити найромантичніших.

Поділитися:

Вже зовсім скоро Новий 2020 рік, а отже — час обирати святкові подарунки та насолоджуватися казковою атмосферою зимової пори. А щоб похід по магазинах за новорічними презентами для пройшов з легкістю та позитивом — прислухайся до порад зірок.

Представники стихії Повітря мають гарний смак та обожнюють дізнаватися щось нове. До того ж вони прихильники нестандартних рішень. Читай далі нашу добірку та запам'ятовуй круті ідеї.

Джерело: giphy.com

Смачний презент

Всі ми любимо поїсти смачненьке затишними зимовими вечорами. І Водолії — не виняток! Вони справжні гурмани, тому вподобають нові смаки та їхні цікаві поєднання. Чудовим варіантом смачного подарунка стане пляшка улюбленого вина та смачні сири, які ідеально доповнять вишуканий напій. Але якщо твій друг або подруга не вживає алкоголь — не біда! Подаруй гастротур — і приємних вражень буде не менше.

Фото: Louis HanselUnsplash

Дизайнерські речі

Головний секрет презента Водоліям — ексклюзивність та унікальність. Неординарні прикраси або головний убір із яскравим дизайном не залишать байдужим допитливого представника зодіаку.

Фото: Kristin SeashellUnsplash

Корисний гаджет

Водолії завжди прагнуть до нових знань та самовдосконалення. Наприклад, представників цього знаку вразить електронна книга останньої моделі із зібранням улюблених творів. Головне — пам’ятай про гарне оформлення подарунка. Водолій не має здогадуватися, що йому підготували.

Фото: Emma MatthewsUnsplash

Парфум

Аромат має бути яскравим та незабутнім, як ось із нотами іланг-ілангу, мускусу, сандалового дерева, орхідеї. Також зверни увагу на східні композиції. Пряна кориця, апельсин і ніжна ваніль ідеально підійдуть цим представникам знаку. Але даруй парфум тільки в тому разі, якщо добре знаєш свого Водолія та його вподобання.

Фото: Won YoungUnsplash

Екстрим

Водолії — експериментатори. Їх не надихає стандартна поїздка, тому вони отримують задоволення лише від екстремальних пригод. Політ на повітряній кулі або подорож до екзотичної країни — обирати тобі. Головне, щоб подарунок був унікальним.

Фото: Emre Kuzu, Pexels

Обирай новорічні подарунки лише з позитивом та казковим настроєм. А мудрі поради зірок підкажуть тобі, як вразити кожного представника знаку.

Дивись наступне відео та дізнавайся ще більше про вподобання ніжних Водоліїв:

Читай також:

1. Що подарувати Рибам на Новий рік?

2. Що подарувати Дівам на Новий рік?

3. Що подарувати Козерогам на Новий рік?

4. Що подарувати Стрільцям на Новий рік?

5. Що подарувати Скорпіонам на Новий рік?

6. Що подарувати Терезам на Новий рік?

7. Що подарувати Левам на Новий рік?

8. Що подарувати Близнюкам на Новий рік?

9. Що подарувати Ракам на Новий рік?

10. Що подарувати Тельцям на Новий рік?

11. Що подарувати Овнам на Новий рік?