Зірка Кварталу 95 Степан Казанін розповів про свій найкумедніший Новий рік

Кварталівець розповів, як готується до зимових свят

Поділитися:

У новорічну ніч зірки студії Квартал 95 виступатимуть для вас у новорічному випуску Вечірнього кварталу. Гумористи підготували для українців багато веселих номерів за участі зірок. Напередодні Нового року кварталівець Степан Казанін зізнався, як зустрічатиме Новий рік, а також пригадав веселу новорічну історію з дитинства. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець розповіла, як незвично для себе зустріне Новий рік

- Як будете зустрічати Новий рік?

- Попрасую свій святковий костюм, почищу концертне взуття і буду виступати для людей у новорічну ніч. Все, як завжди у артиста. Це буде яскрава та повна несподіванок ніч. 

- Чим дивуватиме українців новорічний Вечірній квартал? 

- Все найсмішніше, що назбиралося за цей рік, ми покажемо у нашому новорічному випуску. Усі наші політики дали чимало приводів для жартів, а ми зробимо усе, що залежить від нас - принесемо сміх та радість людям. 

- Чи траплялась з вами весела новорічна історія?

- Перед тим як покласти подарунок під ялинку, батьки вирішили відправити мене погуляти. Я тоді й не здогадувався, що вони хотіли підкинути мені подарунок під ялинку. Я був радий вийти прогулятися. Я народився на сході, і мороз тоді був десь мінус 40. Я одягнувся тепло, однак заключив із друзями парі, що доторкнусь язиком до гойдалки. Поки мама не вийшла до мене із теплою водою, до подарунку я не дійшов (посміхається). Це був веселий Новий рік, я був тоді у 3 чи 4 класі.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про найкумеднішу новорічну історію у своєму житті