Влад Яма заінтригував участю у проекті 1+1

Суддя проектів Модель XL і Танців зірками розповів про плани на 2018 рік.

Поділитися:

Сьогодні 1+1 офіційно оголосив, що Влад Яма став обличчям телеканалу та частиною команди 1+1 Продакшн, тому зовсім скоро на глядачів чекає багато сюрпризів від зіркового хореографа.

Так, у другому сезоні легендарних оновлених Танців з зірками Влад Яма знову посяде почесне крісло судді, а також візьме участь у інших проектах 1+1.

«Я дуже радий, що Танці з зірками продовжили на другий сезон, адже це говорить про якісну роботу всієї команди. Більше того, я щасливий мати можливість знову прожити історію Танців з зірками. Завжди жартую, що про цей проект я знаю, якщо не все, то дуже багато: випробував себе і на паркеті, і у суддівському кріслі. Мої вимоги до зіркових пар залишаються таким ж високими, адже цієї осені танцівники поставили високу технічну планку, також пріоритетними є стосунки всередині пари та щирість на паркеті. Для мене є великою честю стати обличчям 1+1, адже ще під час зйомок Танців з зірками та Модель XL я був приголомшений професійністю команди та любов’ю до всього, що вона створює», - сказав танцівник.

Коли для вас починаються новорічні свята?

Свята для мене розпочинаються у перших числах грудня, коли приходить перший новорічний корпоратив. Також у моєму житті були випадки, коли ще в червні знімали новорічні вогники.

За що ви вдячні 2017 року?

Вдячний за те, що маю класну сім’ю, і що мій син вперше чітко-пречітко «та-то». Тепер він промовляє це слово щодня, багато разів на день – і я від цього щасливий.

Де зустрічатимете Новий рік?

Сам момент Нового року зустрічатиму вдома з сім’єю. Проте через хвилин 15 поїду на роботу. Я маю встигнути підняти келих, а потім йти заробляти гроші.

Поділяться новорічним спогадом із дитинства.

У дитинстві я дуже чекав на Діда Мороза. Батьки розповідали, що він приїжджає на санчатах із трьома кіньми. Коли мені було років п’ять, я побачив з вікна страшну картину: Дід Мороз приїхав на червоному запорожці, зачинив за собою двері й піднявся до мене. Я зрозумів, що казці кінець (усміхається).

Що цікавого плануєте на 2018 рік?

Наступного року в моєму житті буде новий телевізійний проект на 1+1. А втім, поки не можу розповісти який саме.