За лаштунками: Як зірки 1+1 і ретривер знімалися у новорічному ролику

За лаштунками: Як зірки 1+1 і ретривер знімалися у новорічному ролику
1plus1.ua

Зустрічайте Новий рік із телеканалом 1+1

Поділитися:

До нового 2018 року телеканал 1+1 готує для своїх глядачів багато сюрпризів, одним з яких стала серія яскравих роликів, що запустили відлік до новорічної ночі. Так, глядачі 1+1 можуть кожного дня побачити в ефірі нове святкове відео, героями якого стали зірки та ведучі телеканалу, а також головний символ 2018 року – золотистий ретривер.

У зйомках ролика взяли участь ведучі ТСН тиждень Алла Мазур та ТСН Лідія Таран, ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, ведучі Сніданку Вихідний Валентина Хамайко та Олександр Попов, ведучі та тренери Голосу.Діти-4 Катерина Осадча та Юрій Горбунов, гурт «Время и Стекло», учасники Голосу. Діти-4 Олександр Міньонок, Яна Горна, Катерина Манузіна та Ніно Басілая, тренер Голосу країни-8 Потап, ведучий програми Гроші Олександр Дубінський та Життя без обману Олексій Душка, а також суддя Танців з зірками і Модель XL Влад Яма, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, новий ведучий проекту Інспектор. Міста Володимир Остапчук.

У відео зірки 1+1 готуються до одного з головних свят зими та дарують один одному подарунки, тим самим нагадуючи українцям, скільки днів залишилося до нового року. Завершальний ролик святкового міні-серіалу з’явиться в ефірі 1+1 в останній день цього року, 31 грудня.

Нагадаємо, напередодні свят на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра телеверсії Live Show тренера Голосу.Діти-4 і судді Танців з зірками MONATIK Vitamin D. 31 грудня телеканал 1+1 покаже святковий ефір Сніданку з 1+1 і спеціальний випуск ТСН, який Лідія Таран проведе біля головної ялинки України на Софійській площі, а також спеціальний новорічний випуск Вечірнього Кварталу, зірковими гостями якого стануть Олег Винник, Настя Каменських (NK), DZIDZIO і Pianoboy. Окрім того, до новорічних свят на телеканалі 1+1 відбудеться телевізійна прем'єра українського блокбастера «DZIDZIO Контрабас».