"Величне століття": Сулейман Халіт Ергенч позбувся довгої бороди

Величне століття. Роксолана
"Величне століття": Сулейман Халіт Ергенч позбувся довгої бороди

22 вересня на "1+1" стратує останній епізод популярного серіалу "Величне століття".

Поділитися:

22 вересня на "1+1" стратує останній епізод популярного серіалу "Величне століття". Усі епізоди телеісторії уже відзнято, тож актори потроху виходять зі своїх серіальних образів. Так, виконавець ролі Сулеймана Халіт Ергенч уже встиг зголити бороду, яку носив із 2011-го року, пише kp.ua. За словами зірки, тільки після завершення серіалу йому вдалося по-справжньому відпочити.

"Позбувся бороди і нарешті можу розслабитися. Серіал "Величне століття" тривав довше, ніж будь-яка інша моя робота, і я до найдрібніших деталей влився у свого персонажа", - розповідає Ергенч.

Популярний актор не приховує, що виходити з ролі, над якою працював багато років, складний і тривалий процес.

"Було нелегко і фізично, і психологічно. Зйомки в четвертому сезоні далися мені важко, ймовірно, через втому. І якби смерть мого героя не була прописана в сценарії, я би зробив це сам. Постійно грати одного персонажа - це як носити те ж взуття: в якомусь сенсі актор втрачає багатогранність. Зараз я повертаю собі колишню форму. Але знову товстіти я не збираюся!" - запевняє Ергенч.

Халітові надходить чимало пропозицій щодо знімання у інших проектах, однак він поки не поспішає погоджуватися. Під час роботи у "Величному столітті" акторові доводилося жертвувати особистим життям, тож зараз він надолужує втрачене й кожну вільну хвилину присвячує синові й коханій дружині.

"Берґюзар посідає особливе місце в моєму серці. Нам просто судилося бути разом. Спочатку я познайомився з її батьками, ми навіть працювали разом. Тоді мені було 20, Бергюзар же на 12 років молодша за мене. Минули роки, і ми випадково познайомилися в ресторані. І тільки за кілька років знову зустрілися на зйомках "Тисячі і однієї ночі" (вона теж акторка). Ось тоді ми і зрозуміли, що у нас завжди були почуття один до одного.

Бергюзар для мене - те ж, що і Гюррем для Сулеймана. Свою дружину я люблю більше всього на світі. Звичайно, всі іноді сваряться, у нас були деякі проблеми, але ми вирішили їх за допомогою сімейної психотерапії", - зізнається Ергенч.

Не пропустіть прем'єру останнього сезону "Величного століття" уже 22 вересня в ефірі "1+1".

Новини по темі