Як склалася доля героїв серіалу "Ніхто не ідеальний" (опитування)

Ніхто не ідеальний
Ніхто не ідеальний: чим закінчився серіал

Чим закінчився серіал "Ніхто не ідеальний": доля героїв

Поділитися:

Цього тижня на телеканалі "1+1 Україна" вийшли завершальні серії авантюрної мелодрами "Ніхто не ідеальний". За сюжетом, напередодні свого 18-річчя Саша приїхала в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці та отримати свою половину сімейного бізнесу. Однак її очікування на теплий та радісний прийом виявилися ілюзією. Деякі члени сімʼї були готові на все, аби позбутись небажаної гості. Врешті головна героїня була змушена змінити зовнішність, аби розкрити таємниці родини та встановити справедливість. Серіал був сповнений неочікуваними подіями, а також романтичними пригодами. Тож, як склалася доля головних героїв?

Головна героїня Саша Величко змогла встановити справедливість, викривши своїх кривдників. Попри те, що правда про справжню ідентичність Анни Самойленко викликала нерозуміння та образу у Роберта, головній парі вдалося знайти шлях назад один до одного.

Ніхто не ідеальний

Рита своєю чергою відпустила колишнього чоловіка та наважилася на чесність. Тепер вона будуватиме своє щастя з Володимиром.

Після невдалих стосунків з Костянтином Катя нарешті усвідомила свої помилки та знайшла шлях до гармонії, зблизившись з родиною.

Маріс поставив своє життя під загрозу під час порятунку колишніх друзів. Заради сина Роберта він взяв на себе провину у скоєних "Пілотом" крадіжках, і його життя обірвалося. 

Марія вирішила покинути Одесу, аби уникнути покарання за вчинені афери та злочини.

poll_content_1057

Ніхто не ідеальний

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: за яку пару серіалу "Ніхто не ідеальний" ви вболіваєте найбільше

Новини по темі