Чим закінчаться заручини Саші та Роберта: не пропустіть нові серії серіалу "Ніхто не ідеальний" (опитування)

Ніхто не ідеальний
Ніхто не ідеальний: що покажуть в 11 та 12 серії

Подробиці 11 та 12 серії серіалу "Ніхто не ідеальний". Чи відбудеться весілля Саші та Роберта?

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна" — авантюрна мелодрама "Ніхто не ідеальний". За сюжетом, дівчина Саша приїжджає в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці, і стає причиною закінчення спокійного життя родини. Героїня прагне справедливої помсти, аби відновити правду про свою сімʼю.

 

poll_content_1003

 

Ніхто не ідеальний, 11 серія

У нових серіях життя спадкоємиці Олександри в будинку родичів потрохи налагоджується. Разом зі своїм коханим Робертом вона готується до омріяного весілля. Здавалося б, усі підтримують майбутнє подружжя, але раптом парубоцька вечірка обертається на підступний план, який має на меті зруйнувати стосунки пари.

Ніхто не ідеальний,12 серія

Засмучена Олександра тікає з готельного номера, у якому знайшла свого Роберта з неочікуваною гостею. Дівчина скасовує весілля та вирішує покинути Одесу й відправитися до дідуся у Карпати. Там Саша розуміє, що весь час родина, у якої вона жила, прагнула її вбити. З метою порятунку героїня ухвалює рішення, яке повністю змінює її життя та змушує вдатися до зовнішньої трансформації.

Не пропускайте нові серії "Ніхто не ідеальний" на телеканалі  "1+1 Україна" з понеділка по четвер о 20:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна акторка серіалу "Ніхто не ідеальний" Тетяна Злова: чому обрала свою професію, і до чого тут колишні

Новини по темі