1+1 готує спецпроект "Євро на нервах"

1+1 готує спецпроект "Євро на нервах"

21 травня на 1+1 вийде спеціальний проект до Чемпіонату Європи з футболу 2012 під назвою "Євро на нервах".

Поділитися:

21 травня на 1+1 вийде спеціальний проект до Чемпіонату Європи з футболу 2012 під назвою "Євро на нервах". Телеканал вирішив за кілька місяців до офіційного старту перевірити реальну готовність України до міжнародної футбольної події. Іноземці подорожували Україною та знімали на камери усі труднощі, із якими їм довелося справлятися.

По прильоту до аеропорту Бориспіль гості із Естонії, Великої Британії, Камеруну, Індії та Бразилії отримали камери, розділилися на 4 пари та відправилися за своїми маршрутами – до приймаючих Чемпіонат міст (Києва, Львов, Харкова та Донецька), а також до туристичних місць - дендропарку "Олександрія", Канева, Батурина та інших. Вони їздитимуть громадським транспортом, самостійно купуватимуть квитки, бронюватимуть готелі та спілкуватимуться із працівниками інфраструктури.

"Ми хотіли перевірити, з якими проблемами зіштовхуються іноземці, які вперше приїхали до України. Що робити, коли майже ніхто не розмовляє іноземною мовою, як щось знайти, коли все навкруги написано тільки кирилицею, як отримати інформацію у потрібних службах тощо. Результати експерименту шокуючи, кумедні та несподівані", - коментує продюсер програми Максим Шиленко.

Проект "Євро на нервах" покаже реальну ситуацію, яка очікує туристів, що приїдуть на Євро-2012 через кілька тижнів. Україна очима іноземців у ефірі телеканалу 1+1 21 травня о 22:20.