1+1 надає грант на навчання у Вищій школі Media&Production

1+1 надає грант на навчання у Вищій школі Media&Production

Телеканал 1+1 надає грант на безкоштовне навчання у Вищій школі Media&Production. Грант виділений на курс "Журналістика телевізійних новин"

Поділитися:

Телеканал 1+1 надає грант на безкоштовне навчання у Вищій школі Media&Production. Грант виділений на курс "Журналістика телевізійних новин".

Взяти участь у змаганні за грант може кожен бажаючий. Канал 1+1 повністю покриє навчання учасника-переможця. Учасник, який обійме друге місце, отримає знижку 50% на навчання, а третє місце – 20%.

На курсі "Журналістика телевізійних новин" навчають основам сучасної журналістики, майстерності телевізійного репортажу, технікам журналістського розслідування та ефективного інтерв'ю, та іншим напрямкам. Викладають на курсі провідні журналісти та кореспонденти ТСН, оператори, телевізійні ведучі та юристи. Окрім цього, кращі випускники школи будуть запрошені на стажування в 1+1 медіа.

Для отримання гранту абітурієнт повинен краще інших виконати спеціальне тестове завдання - зробити відео-репортаж на вільну тему хронометражем до 3-х хвилин. Відео необхідно завантажити на youtube і надіслати посилання на нього на адресу Вищої школи school@1plus1.tv з позначкою "Грант". Роботи всіх претендентів грантодавець розглядає і оцінює самостійно.

Роботи приймаються з 13 по 31 березня 2014 року. З деталями можна ознайомитись на сайті 1+1 медіа. 

Нагадаємо, Вища школа Media&Production розпочала свою роботу в жовтні 2013 року. Школа пропонує курси та тренінги як для новачків, які лише мріють про кар'єру на ТБ, так і для кваліфікованих практиків, які прагнуть удосконалювати свої навички. Програма школи розроблена з урахуванням світового досвіду за підтримки міжнародних партнерів, таких як Thomson Reuters Foundation, BBC Academy і "Вищих курсів сценаристів і режисерів".