1+1 оприлюднив досьє героїв "Кохання без кордонів"

1+1 оприлюднив досьє героїв "Кохання без кордонів"

4 етнічних українців довгі роки прожили за кордоном, досягли всього, але так і не зустріли кохання. Проте скоро їх життя зміниться!

Поділитися:

1+1 оприлюднив досьє героїв нового романтичного шоу "Кохання без кордонів", що стартує незабаром. Відомості про них можна побачити у фантастичному промовідео, котре анонсує проект.

У шоу візьмуть участь троє чоловіків та одна дівчина. Вони етнічні українці, довги роки прожили за кордоном, але так і не зустріли кохання. Їх мрія - аби поруч була людина з рідною українською душею.

* Ігор Голубчик, 36 років, Чикаго. Медіамагнат, розлучений, шукає жінку, яка відповідатиме його статусу.

В 14 років разом з батьками емігрував до Чикаго. Є уособленням американської мрії – має свій успішний медіа-бізнес. Ігор прихильник американського стилю життя, проте одружитися хоче саме з українкою. "У американських жінок немає поняття разом. Тут переміг індивідуалізм. Подружжя навіть у відпустку їздять окремо. Я ж хочу усе робити разом і лише з українською жінкою це можливо".

* Василь Борсук, 46 років, Іспанія. Успішний фермер, вдівець, шукає нове кохання.

В Іспанії живе 13 років. Вся його величезна родина 10 братів и сестер з cім'ями також емігрували до Іспанії. Василь переконаний, що українця може зрозуміти лише українка. Він шукає не просто господиню, а жінку до душі, яка готова не тільки переїхати до Іспанії, а піти за ним на край світу.

* Марк Ентоні Малінос, 35 років, Канада. Ресторатор, не одружений, шукає ту, котра сподобається його бабусі.

Марк Ентоні займається ресторанним бізнесом. Його бабуся емігрувала до Канади під час Другої світової війни. Онука виховала в українських традиціях. Тому Марк переконаний, що українські жінки найкращі у світі. Для нього важливо, аби 94-річна бабуся схвалила його вибір.

* Тетяна Колесникова, 25 років, Сан-Франциско. 10 років тому виїхала з України, дантист, шукає чоловіка, схожого на її батька.

Тетяна працює у стоматологічній клініці. Ще дитиною переїхала з батьками до Сполучених Штатів Америки. У 14 років втратила батька. Наразі намагається знайти чоловіка схожого на нього. "Американці зовсім інші, їм не вистачає української сердешності. Тому будувати своє життя хочу тільки з українцем"

Нагадаємо, "Кохання без кордонів" - це адаптація популярного у світі формату Origins of love. Фантастичне відео, у якому до героїв проекту прилітає красень-купідон, дивіться ТУТ.