"1+1" почав зйомки серіалу про життя у шахтарському містечку

"1+1" почав зйомки серіалу про життя у шахтарському містечку

"1+1 продакшн" почав зйомки 24-серійного серіалу під робочою назвою "Хазяйка". 

Поділитися:

"1+1 продакшн" почав зйомки 24-серійного серіалу під робочою назвою "Хазяйка". Це адаптація латиноамериканської теленовели "La Patrona", яка успішно пройшла в Латинській Америці.

Режисером української версії став Бата Недич, відомий своїми роботами "Ангел-охоронець", "Зцілення любов'ю", "Вовчиця" та ін. Сценарій адаптації написала письменниця Ірина Чернова, твори якої найчастіше публікують в Україні і яка більше відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Головні ролі зіграють українські актори Станіслав Боклан, Олена Стефанська, Марк Дробот.

"1+1 Продакшн" активно працює над створенням якісного серіального продукту. Для зйомок "Хазяйка" ми зібрали дуже міцну команду. Попереду довгий шлях до глядача, але всі учасники зйомочного процесу закохані у сценарій і працюють з великою насолодою. Сподіваємось, цей продукт припаде до душі нашим глядачам", - каже Олена Єремєєва, креативний продюсер "1+1 Продакшн".

"Дія серіалу "Хазяйка" відбувається в шахтарському містечку. Це мелодрама про пошук себе і любові, яка перемагає всі перешкоди. Формат зацікавив нас протистоянням двох жінок, молодої шахтарки і "господині" шахти і всього міста. Головна героїня кидає виклик корумпованій системі рідного міста. Хоча історія запозичена у мексиканських авторів, ми сприйняли її радше як вихідну точку, як універсальну проблему протистояння багатих і бідних. У нашій версії події розгортаються динамічніше, ніж в оригіналі, адже в нас не 120 серій, а всього 24. Головна героїня Наталя (К.Варченко) стикається з трагічною несправедливістю, але не боїться їй протистояти. Аліна Сергіївна (О.Стефанська) - це дивовижний персонаж, жінка, яка любить владу не просто пристрасно, а навіть маніакально. Думаю, це буде дуже актуальне кіно, що зачіпає наболілі теми, з дуже сміливими й гострими сюжетними ходами", - каже Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів на каналі "1+1".

У центрі сюжету "Хазяйка" - сильна молода жінка, мати-одиначка Наташа Суворова. Вона під тиском обставин мусить працювати у вугледобувній шахті "Алмазна", єдиному джерелі доходу провінційного містечка, і терпіти глузування робітників. Але коли на чолі шахти стає столичний підприємець Олександр, у житті Наталії все починає змінюватися...