"1+1" подарував переможцю "Голос.Діти-2" Ромчику Сасанчину його перший кліп (ВІДЕО)

"1+1" подарував переможцю "Голос.Діти-2" Ромчику Сасанчину його перший кліп (ВІДЕО)

Відео знято на пісню "Мамина зірка", яку Ромчику презентувала його тренер Тіна Кароль

Поділитися:

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" відбулася прем'єра першого кліпу переможця "Голос.Діти-2" Ромчика Сасанчина, який йому подарував телеканал "1+1". Відео знято на пісню "Мамина зірка", яку Ромчику презентувала його тренер Тіна Кароль.

Зйомки відбулися на початку осені і тривали цілу добу. Локацією для кліпу Ромчика стало його рідне село Садки Тернопільської області, а також природні ландшафти Київської області. Режисером відео виступив Максим Делієргієв, співробітник "1+1 Продакшн".

За сценарієм кліпу Ромчик відривається від домашнього вогнища і вирушає в подорож у дорослий світ. Незважаючи на те, що хлопчик дорослішає, в його житті завжди яскравою зіркою світить материнська любов.

Це перша зйомка кліпу для Ромчика, але хлопчик мужньо витримав усі труднощі творчого процесу, і для однієї зі сцен навіть покупався у холодній воді.

"Наступного дня після моєї перемоги в проекті мені подзвонила Тіна і сказала, що вона готує для мене подарунок. Але це був сюрприз, я навіть не здогадувався, що це. А коли вона сказала, що це пісня "Мамина зірка", я дуже зрадів", - ділиться враженнями Ромчик.

Вперше пісню "Мамина зірка" Роман Сасанчин виконав в ефірі святкового концерту "Незалежність- це ти" на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, історія Ромчика зворушила всю Україну. Під час сліпих прослуховувань першого сезону "Голос.Діти" тренери зробили маленькому талановитому співакові безліч компліментів, але жоден з них не натиснув заповітну кнопку і не взяв його в свою команду. Хлопчик не відразу це зрозумів і вирішив, що всі троє обернулися до нього. І тільки мама за лаштунками пояснила, що насправді відбулося. Глядачі по всій країні були зворушені до сліз, писали Ромчику листи зі словами підтримки та надсилали подарунки. Але юний співак не зневірився і вирішив спробувати свої сили в наступному сезоні. Цілеспрямованість, віра і працьовитість дали свої плоди - хлопчик потрапив до команди Тіни Кароль, а потім став переможцем другого сезону. Подарунком став кліп від телеканалу "1+1".

Зараз Ромчик продовжує навчання у Львівській музичній школі для обдарованих дітей при консерваторії, а також активно гастролює. Так, він виступив разом зі своїм тренером Тіною Кароль на її сольному концерті в межах прем'єри музичного спектаклю "Я все ще люблю " у львівському Оперному театрі.

Нагадаємо, в неділю на телеканалі "1+1" успішно стартував новий дитячий проект "Маленькі гіганти", в якому маленькі таланти боротимуться за перемогу в трьох жанрах: вокал, хореографія та оригінальний жанр.