"1+1" покаже футбольний матч "Динамо" - "Боруссія"

"1+1" покаже футбольний матч "Динамо" - "Боруссія"

29 серпня на столичному НСК "Олімпійський" відбудеться вирішальний матч плей-оф кваліфікації Ліги Чемпіонів УЄФА, в якому київське "Динамо" прийматиме мьонхенгладбахську "Боруссію". Пряма трансляція гри розпочнеться

Поділитися:

29 серпня на столичному НСК "Олімпійський" відбудеться вирішальний матч плей-оф кваліфікації Ліги Чемпіонів УЄФА, в якому київське "Динамо" прийматиме мьонхенгладбахську "Боруссію". Пряма трансляція гри розпочнеться о 21:40 на телеканалі "1+1".

В гостях динамівці здобули перемогу над "Борусією" з рахунком 3:1. Команда Юрія Сьоміна продемонструвала цілком впевнену гру і підтвердила статус "Динамо" як клуба із традиціями великих перемог.

Матч "Динамо" - "Боруссія" має дати відповідь на важливі та хвилюючі питання: чи вдасться киянам створити нову сторінку у славетній історії клубу і нарешті знову вийти до групового етапу головного європейського клубного турніру?

Не пропустіть матч "Динамо" - "Боруссія" 29 серпня о 21:40 на 1+1!

Після закінчення трансляції - на каналі 2+2 – дивіться програму "Про Лігу Чемпіонів". Все визначні і найцікавіші моменти гри, а також найсвіжіші та найемоційніші коментарі дійових осіб поєдинку, фахівців та експертів - в одній програмі.