1+1 покаже справжню Тіну Кароль у документальному фільмі

1+1 покаже справжню Тіну Кароль у документальному фільмі

Телеканал 1+1 розкаже зворушливу історію Тіни Кароль. Зйомки фільму тривали більше трьох місяців.

Поділитися:

"1+1 Продакшн" і Тіна Кароль зняли спільний документально-музичний фільм про творчий і життєвий шлях співачки під назвою "Сила любові та голосу", що вийде в ефір у новому сезоні каналу 1+1.

Над фільмом працювали "1+1 Продакшн", творчий колектив співачки, режисер-постановник Олена Коляденко, балет Freedom і креативний продюсер Олег Боднарчук. Цей унікальний кінопроект гармонійно поєднав музику й особисту історію жінки, котра співає так само сильно, як і кохає. Фільм складається з концертних номерів Тіни Кароль та документальної історії, зйомки якої тривали понад три місяці.

Знімальна група постійно перебувала біля Тіни, розкриваючи особистість і передаючи філософію співачки крізь призму її реального життя. В основу стрічки лягло інтерв'ю Тіни Кароль, в якому вона не ховається за глянцеві формулювання і відредаговані фрази, а гранично відверто й чесно говорить зі своїми глядачами мовою життя і правди, знаючи, що її слова, можливо, для когось стануть порятунком і надихнуть жити далі.

Музичні номери народжуються на сцені, навколо якої сидять глядачі і спостерігають за Тіною, яка, як на долоні, не може сховатися і виконує свої пророчі пісні у супроводі живого бенду та балету Freedom. Декорації концерту нагадують напівзруйнований будинок – символ зруйнованого серця співачки.

"Сила любові та голосу" - не просто фільм, це музична історія про людину, улюблену співачку, яка на очах у мільйонів людей стала прикладом життєлюбства і стійкості. Сценарій до нього написаний самим життям.

Це фільм-заклик, фільм-сповідь, що має на меті вчити людей бути терпимішими і сильнішими, цінувати та берегти кохання. "Сила любові та голосу" - це кіно не про те, як треба, а про те, як важливо любити і дякувати за таку можливість усе своє життя.