1+1 презентує книгу та мультимедійний спецпроект про війну в Україні

1+1 презентує книгу та мультимедійний  спецпроект про війну в Україні

У вівторок, 7 липня, відбудеться презентація нової книги телеканалу 1+1 "Війна очима ТСН".

Поділитися:

У вівторок, 7 липня, відбудеться презентація нової книги телеканалу 1+1 "Війна очима ТСН".

Війна в Україні розгорнулася не лише на східному фронті: інакші, але так само важливі бої тривають на фронтах візуальних мистецтв, літератури, журналістики. Ця книга — пано¬рамний погляд на перебіг воєнних подій на Донбасі 2014–2015рр. у баченні журналістів Телевізійної служби новин.

"Війна очима ТСН" — це своєрідний мультимедійний проект, що складається з 28 проникливих історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті http://war.tsn.ua/. Герої проекту — журналісти та оператори, які невтомно їздять у відрядження до зони АТО.

Попри власний патріотизм та глибоке і гостре переживання тяжких для країни часів, ці репортери не зраджують журналістським стандартам і намагаються залишатися об'єктивними у висвітленні подій на Схо¬ді України.

Книга з'явиться у книгарнях України вже з наступного тижня. Також замовити книгу можна на сайті http://war.tsn.ua/

Нагадаємо, що "Війна очима ТСН" — вже друга книга Телевізійної служби новин. Перша — "94 дні. Євромайдан очима ТСН" — була презентована у листопаді минулого року та розійшлася майже десятитисячним тиражем.