Батьки і діти

Батьки і діти

29 березня, почав працювати сайт соціального проекту телеканалу 1 +1 "Батьки и діти". На цій сторінці будуть опубліковані всі фотографії користувачів, які надіслали нам свої фотографії з батьками.

Поділитися:

Конкурс "Батьки і діти" завершено! Переглянути відео з участю фіналістів можна тут

29 березня, почав працювати сайт соціального проекту телеканалу 1 +1 "Батьки і діти" - www.batky.1plus1.ua. На цій сторінці будуть опубліковані всі фотографії користувачів, які надіслали нам свої фотографії з батьками.

Нагадаємо, близько місяця тому група 1+1 оголосила про те, що починає серію соціальних проектів, спрямованих на підтримку літніх людей. Одним із кроків у цьому процесі став фотоконкурс, оголошений в ефірі 1+1. Всі бажаючі можуть надіслати за адресою batky@1plus1.ua дві фотографії: свою дитячу, з мамою чи татом, і сучасну, зроблену в схожих умовах. Надіслані нам фото будуть показані в ефірі каналу, а тепер і опубліковані на сайті.

Група 1+1 прийняла рішення зайнятися підтримкою літніх людей тому, що їм в першу чергу потрібні не державна і фінансова підтримка, а увага й повага власних дітей. "1+1 - найбільший загальнонаціональний канал, і ми точно можемо привернути увагу глядачів до проблеми", - коментує генеральний продюсер 1+1 Вікторія Шульженко. "Перше, що ми зробили - зворушливий телевізійний ролик і фотоконкурс. На майбутнє заплановано ще кілька кроків. Сподіваюся, українці нас почують ".