1+1 розпочинає нове кулінарне шоу "Гра Смаків"

1+1 розпочинає нове кулінарне шоу "Гра Смаків"

Канал 1+1 оголошує кастинг на нове кулінарне шоу "Гра Смаків"!

Поділитися:

Канал 1+1 оголошує кастинг на нове кулінарне шоу "Гра Смаків"! Що відрізняє цей кулінарний проект від усіх інших? Усе дуже просто - тут має значення лише смак! Чотири суперзіркові ментори (тренери) набирають собі команди кухарів лише за смаком їхніх страв, шляхом "сліпої дегустації". Лише одна ложка страви може назавжди змінити життя кухаря! Це шоу стане найчеснішим кулінарним змаганням!

Унікальний шанс потрапити до команди зіркових менторів та реалізувати свою мрію отримають і кухарі-любителі, і професійні кулінари. Тільки в цьому шоу одна ложка може принести їм 500 тисяч гривень!

Не важливо, звідки ти та скільки тобі років: якщо ти любиш готувати, а всі навколо хвалять твої кулінарні здібності, прийди та реалізуй свою мрію - стань найкращим кухарем країни! Ми чекаємо на тебе!

Щоб узяти участь у проекті, заповнюй анкету на нашому сайті http://www.1plus1.ua/kastyngy/50. Всеукраїнський кастинг почнеться 15 травня та пройде у п'яти містах України: Києві, Львові, Одесі, Донецьку і Севастополі.

"Гра Смаків" - українська версія американського кулінарного проекту "The Taste", прем'єра якого відбулася в ефірі телеканалу АВС на початку 2013 року.

Зйомки проекту "Гра Смаків" стартують улітку 2013 року. В ефірі телеканалу 1+1 проект буде показано восени 2013 року.

Переможцем стане лише один! Вирішальним буде лише талант! Чому? Тому що це "Гра смаків"!

Дивіться відео про проект на сайті каналу 1+1: http://www.1plus1.ua/dyvitsya/programy/gra-smakiv-287566.html