"1+1" та ТЕТ підтримують найбільш очікуваний концерт року

"1+1" та ТЕТ підтримують найбільш очікуваний концерт року

Телеканали "1+1" та ТЕТ стали партнерами фестивалю Tuborg GreenFest, який пройде 25 липня на стадіоні "Олімпійський" у Києві.

Поділитися:

Телеканали "1+1" та ТЕТ стали партнерами фестивалю Tuborg GreenFest, який пройде 25 липня на стадіоні "Олімпійський" у Києві. Хедлайнерами вечора стане легендарний рок-гурт Red Hot Chili Peppers, який вперше у рамках свого концерт-туру прибуде до України. Рокери їдуть у Київ зі своїм новим альбомом "I'm with you". Як вже зазначалося раніше, це буде перший масштабний концерт на реконструйованому НСК "Олімпійському".

На днях стало відомо, що другим гуртом, який виступатиме на фесті, стануть лондонські рок-н-рольщики The Vaccines, які з'явилися на музичному олімпі Великої Британії два роки тому та впевнено завойовують всенародну популярність. Третього учасника Tuborg GreenFest організатори ексклюзивно оголосять на наступному тижні в ефірі "Сніданку з 1+1", під час якого також розіграють квитки на сам концерт. Крім того, розіграш квитків буде проходити на сторінці ТЕТ у соціальній мережі Facebook (www.facebook.com/tet.tv).

Захід обіцяє вразити глядачів – спеціально із Німеччини у Київ везтимуть 48 тон обладнання. Висота сцени сягатиме двох метрів і буде встановлюватися на спеціальній водній подушці, загальним об'ємом у 12 тис літрів води. Монтаж майданчика займе три доби та до нього буде залучено 200 робітничих. Станом на зараз 90% у першу фан-зону вже розпродано. Загалом Київ випереджає Москву та Санкт-Петербург за кількість проданих квитків на подію. Нагадаємо, Red Hot Chili Peppers вперше виступлять в Україні 25 липня на Олімпійському стадіоні у Києві.

Виграй квитки на концерт Red Hot Chili Peppers - бери участь у розіграші на сторінках 1+1 в Facebook і вКонтакте!