1+1 влаштував "Пекельну кухню" на ринках України

1+1 влаштував "Пекельну кухню" на ринках України

"Пекельна кухня" одягла ринкових продавців по всій країні у фірмові яскраво-червоні фартухи.

Поділитися:

В Києві та інших великих містах України пройшла незвичайна акція - "Пекельна кухня" одягла ринкових продавців у фірмові яскраво-червоні фартухи.

В акції особисто взяв участь Олександр Непоп - фіналіст першого сезону і технічний сушеф другого сезону. Після того, як він особисто подарував кілька десятків фартухів продавцям Володимирського ринку в Києві, Непоп зізнався: "Пекельна кухня" багато що змінила у його житті.

"Мені пощастило попрацювати з Арамом Михайловичем, Жеромом. Це безцінний досвід. Є пропозиції, ідеї. Я всім задоволений, нічого б не змінив", - говорить Непоп.

Нагадаємо, зовсім скоро на каналі 1+1 стартує третій сезон кулінарного шоу "Пекельна кухня", переможець якого отримає приз у розмірі 500 тисяч гривень.

"Учасникам можу порадити бути завжди чесними, людяними за будь-яких обставин. Намагатися працювати креативно, включати фантазію, - дає останні настанови Непоп. - Це проект для молодих, у яких є бажання, прагнення, проект дасть можливість прискорити своє просування. Удачі в третьому сезоні!"