1+1 захопили мамонт, тигр і метушливий лінивець

1+1 захопили мамонт, тигр і метушливий лінивець

Дивіться на 1+1 одразу три частини улюбленого мультфільму "Льодовиковий період".

Поділитися:

У неділю, 5 січня, дивіться на 1+1 одразу три частини улюбленого мультфільму "Льодовиковий період".

Початок першої серії - о 13:55.

Події мультика розгортають 20 тисяч років тому. Насувається холод і настає льодовиковий період, тож тварини збираються на південь. Проте дехто все-таки вирішує залишитися — похмурий мамонт Манфред, а також безжурний лінивець Сид. Випадково ця парочка наштовхується на самотнє людське дитинча. Ох, якби вони знали, чим обернеться авантюра по розшуку людей та поверненню малюка рідним!

"Льодовиковий період 2. Глобальне потепління" розпочнеться о 15:35. Шаблезубий тигр Дієґо, мамонт Манфред і лінивець Сид дожили до глобального потепління. З одного боку, це круто — крижана пустеля перетворилася на справжній аквапарк, де можна приймати теплі ванни і пустувати від струменями. З іншого – не дуже. Повінь насувається прямісінько на їхню рідну долину. І тепер відповідальним тваринам доведеться рятувати сусідів від потопу. Але не бійтеся - евакуація у сухі місця буде не менш смішною та успішною, ніж минула пригода з людською дитиною.

"Льодовиковий період 2. Різдвяна пригода" стартує о 17:30. Непосидючий Сид випадково знищив різдвяний камінь. І тепер під загрозою Різдво у всьому світі! Аби все виправити, лінивець вирушає на Північний полюс просити пробачення у Санти. Він хотів усе зробити якнайкраще, та тільки погіршив ситуацію. Тож за справу беруться Менні та компанія, тільки вони, об'єднавшись, збережуть Різдво для всіх живих істот!

Нагадаємо, у різдвяний тиждень канал 1+1 покаже усі чотири частини найвеселішої комедії "Сам удома".