"1+1" запрошує на сніданок "Ескімоску" - ПРЕМ'ЄРА!

"1+1" запрошує на сніданок "Ескімоску" - ПРЕМ'ЄРА!

З 12 листопада на каналі "1+1" розпочнеться ефірне життя мульт-серіалу, який був представлений серед 64 країн на наймасштабнішій виставці телевізійного контенту для дітей Mipjunior – 2012 в Каннах.

Поділитися:

Першими в Україні перший український комерційний анімаційний мульт-серіал "Ескімоска" побачать глядачі "Сніданка з 1+1". З 12 листопада на каналі "1+1" розпочнеться ефірне життя мульт-серіалу, який був представлений серед 64 країн на наймасштабнішій виставці телевізійного контенту для дітей Mipjunior – 2012 в Каннах.

"Ескімоска" - це продукт кіностудії HanzhonkovFilm та режисера Олексія Шапарєва. Серіал розповідає про пригоди маленької Ескімоски, її родини та друзів. Всі вони живуть у казковій Арктиці. Щодня Ескімоска рибалить на маленькій бухті зі своїми друзями Розумником, Громилою та домашнім улюбленцем Оленем. Щоразу вони знаходять якийсь загадковий предмет, що плаває у воді, і намагаються відкрити для себе його істинне призначення. Допитливість героїв "Ескімоски" можна порівняти хіба що з допитливістю її майбутніх глядачів – дітей віком від 2 до 8 років. Саме завдяки цій допитливості герої мульт-серіалу постійно потрапляють в кумедні ситуації.

Коментуючи процес створення дитячого анімаційного серіалу, режисер Олексій Шапарєв жартує, що "до команди аніматорів, що працювали над "Ескімоскою" брали тільки веселих людей з позитивним настроєм, таких як він сам".

Музику для мульт-серіалу, герої якого спілкуються між собою тільки їм зрозумілою мовою звуків та жестів, створили відомі композитори та музиканти Кирило Бородін і Марія Хмельова. А біблію розробляла сама Маргарет Керрісон, відомий американський драматург.

Серіал "Ескімоска" було створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

В ефірі "1+1" мульт-серіал буде виходити щоранку по буднях о 07:25, в рамках "Сніданку з 1+1". Тривалість кожної серії – 5 хвилин.