1+1 запускає новий проект для всієї родини "Великий пекарський турнір"

1+1 запускає новий проект для всієї родини "Великий пекарський турнір"

Телеканал 1+1 запускає новий масштабний проект "Великий пекарський турнір" - найкраще шоу для всієї родини.

Поділитися:

Телеканал 1+1 запускає новий масштабний проект "Великий пекарський турнір" - найкраще шоу для всієї родини. У загальнонаціональному конкурсі на найкращу випічку змагатимуться 12 учасників, які не є професіоналами. Оригінальний формат "The Great British Bake off" належить компанії BBC. Шоу вже було успішно адаптовано у Франції, Бельгії та Данії, а у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.

"Великий пекарський турнір" – це унікальний проект, який гармонійно поєднує сімейні та кулінарні традиції. Випічка, як вияв турботи та піклування, є найкращою можливістю створити свято тим, кого любиш. У нашому проекті учасники продемонструють, як насправді просто створювати чарівну казку для себе та своїх рідних за допомогою випічки", - кажуть продюсери проекту.

Ведучий проекту Юрій Горбунов на фінальному етапі кастингу назвав журі шоу:

Серж Маркович, відомий сербський шеф-кухар за покликанням. Автор кулінарних книжок та майстер-класів, призер безлічі профільних змагань та конкурсів.

Катерина Агронік, кондитер міжнародного рівня з досвідом роботи у Франції та США, власниця кондитерського ательє авторських тортів SELECT Cake Studio.

Пані Ольга Ганущак, досвідчений знавець пекарського мистецтва, майстер виробничого навчання Львiвського професiйного лiцею харчових технологiй та почесна хранителька традицій української випічки.

Авторитетні експерти будуть оцінювати учасників упродовж усього проекту та визначать Найкращого пекаря країни.

Зйомки проекту "Великий пекарський турнір" стартують улітку 2013 року. В ефірі телеканалу 1+1 шоу з'явиться восени 2013 року.

Виробництво програми доручено ТО Лєзіна-Масляна/Єремєєва.