1+1 запускає промо-ролики "Голос. Діти"

1+1 запускає промо-ролики "Голос. Діти"

Завтра в ефірі "1+1" стартують промо-ролики вокального шоу "Голос. Діти". У зйомках взяли участь зіркові тренери проекту Тіна Кароль, Олег Скрипка та LOBODA, музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе і 150 дітей віком від 8 до 1

Поділитися:

Завтра в ефірі "1+1" стартують промо-ролики вокального шоу "Голос. Діти". У зйомках взяли участь зіркові тренери проекту Тіна Кароль, Олег Скрипка та LOBODA, музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе і 150 дітей віком від 8 до 12 років.

- Сучасні діти далекі від наших власних уявлень про дитинство. Вони інші, вони ведуть себе більш доросло, і співають як дорослі. Цей настрій ми намагалися передати в ролику, - розповідає керівник відділу промо та дизайну "1+1" Роман Деріга.

Ідею для промо-ролика було взято з реальної ситуації: підчас кастингу на сцену вийшла маленька дівчинка, яка не змогла дотягнутися до мікрофона і це заважало їй гідно виступити. Костянтин Меладзе, не довго думаючи, піднявся на сцену та опустив мікрофон нижче, аби тренери могли почути, як добре співає юна вокалістка.

- Це було зворушливо та в одночас ефектно, - ділиться враженнями Роман Деріга. - Меседж досить яскравий сам по собі: метр шоу-бізнесу допомагає маленькому таланту робити перші кроки на підмостки шоу-бізнесу.

Зйомки роликів тривали 2 дні в декораціях "Голос. Діти" на ВДНГ.