1+1 знімає медичну драму

1+1 знімає медичну драму

Роботу над серіалом веде команда 1+1 Продакшн.

Поділитися:

1+1 Продакшн" почав зйомки 60-серійної медичної драми "Центральна лікарня" - адаптації відомого новозеландського серіалу "Shortland street". Роботу над серіалом веде команда "1+1 Продакшн" під керівництвом генпродюсера Вікторії Лєзіної-Масляної. Розробку та написання курирує креативний продюсер Олена Єремєєва. Режисером "Центральної лікарні" стала Віра Яковенко. Другим режисером серіалу виступить Вікторія Мельникова. Головні ролі в медичній драмі зіграють українські театральні актори Станіслав Боклан, Ольга Гришина, Марк Дробот, Ірина Новак та інші.

"Наше завдання - не просто показати будні лікарні або дивовижні медичні випадки. Ми хочемо створити серіал, який буде актуальним і близьким нашому глядачеві, в якому проблеми пацієнтів і лікарів нероздільні. Лікарня - це зріз життя, тут трагічне переплітається з героїчним, любов, самопожертва і біль утрати співіснують настільки тісно й несподівано, що придумувати аномальні хвороби чи медичні розслідування не доводиться. У центрі нашого серіалу – людські стосунки, в яких є все: боягузтво, зрада, благородне самозречення і, звичайно, відчайдушна тяжка праця. "Центральна лікарня" - це динамічний, офф-праймовий продукт, над створенням якого працює перевірена команда, яка добре зарекомендувала себе у виробництві "Сімейних мелодрам" - одного з найуспішніших брендів "1+1". Це молоді енергійні люди, які добре відчувають нерв і правду життя в сьогоднішній Україні. Вони живуть цим матеріалом", - каже Олена Васільєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу "1+1".

Для зйомок "Центральної лікарні" збудований новий павільйон декорацій загальною площею 1300 м². Сюди входить лікарняна зона, яка відтворює простір лікарні, з ординаторською, операційними, палатами для хворих, рецепцією, гардеробом, ліфтами й коридорами, а ще п'ять квартир головних героїв. Всі об'єкти збудували в пропорціях реального сприйняття. Над цим працювали 25 людей, тривало будівництво місяць.

Новини по темі