10 цікавих фактів про серіал "Кохання у великому місті – 3"

10 цікавих фактів про серіал "Кохання у великому місті – 3"

Незабаром глядачі 1+1 побачать одну з найвеселіших прем'єр 2014 року – "Кохання у великому місті – 3". 8-серійна комедія вийшла в прокат лише 1 січня цього року

Поділитися:

Незабаром глядачі 1+1 побачать одну з найвеселіших прем'єр 2014 року – "Кохання у великому місті – 3". 8-серійна комедія вийшла в прокат лише 1 січня цього року, але завдяки цікавому сюжету, своєму простодушному гумору і зірковому складу акторів, здобула величезну популярність серед глядачів.

Пропонуємо вашій увазі 10 цікавих фактів про серіал "Кохання у великому місті – 3".

1. Зйомки проходили в Москві і Лас -Вегасі, де знімальна група відпрацювала 10 змін.

2. Герой Філіпа Кіркорова - Святий Валентин, що допомагає іншим знайти своє кохання, в третій частині картини сам зустріне свою єдину - нею стане рок-зірка у виконанні американської кінодіви, володарки премії "Еммі", "Золотий глобус " і номінації на премію "Оскар" Шерон Стоун.

За початковим сценарієм Шерон Стоун повинна була зіграти саму себе. Діва сама запропонувала створити образ ексцентричної рок-зірки і придумала говорити з британським акцентом (модний тренд в середовищі американських рок-зірок).

3. Спочатку на роль світової зірки, про яку мріє Святий Валентин, розглядалися також кандидатури Моніки Беллуччі і Сари Джесіки Паркер.

4. Під час роботи над сценою погоні в дусі Дикого Заходу довелося перекривати шосе в горах недалеко від Вегаса. Поліція діяла дуже чітко: через кожні 5 хвилин знімальна група робила перерву, щоб пропускати машини.

5. Квартиру героїв Олексія Чадова і Віри Брежнєвої знайшли на "Червоному Жовтні", а квартиру Володимира Зеленського та Світлани Ходченкової - на Сивцев Вражек.

6. У сцені, де Світлану Ходченкову зносить з ніг її "добряче вирісший" син, Світлана наважилася зніматися сама, а не використовувати дублера.

7. Спочатку в сценарії не було сцени з портретом "дідуся" Ходченкової - вона була придумана прямо на майданчику.

8. З величезними труднощами вдалося знайти акторів на ролі дітей головних героїв (як маленьких, так і дорослих). "З одного боку, хотілося взяти дітлахів, схожих на своїх батьків, з іншого повинні були бути діти з правильним темпераментом для виписаних образів. Варіантів у результаті залишилося небагато , але я дуже задоволений результатом" - розповідає режисер Марюс Вайсберг.

9. Одна з улюблених сцен для команди фільму - сцена фіналу на Патріаршому мосту. Робота над нею припала на кінець знімального періоду, і в групи було відчуття, що всі прощаються один з одним. Патріарший міст вже фігурував у попередніх частинах трилогії.

10. Режисер Марюс Вайсберг не виключає , що на третьому фільмі "Кохання у великому місті" закінчиться: "З кожним разом проблема всіх зібрати стає все більше. Це дається шалено складно! По суті, ми протягом півтора року до початку зйомок активно намагалися всіх зістикувати. Півтора року! Так що, щоб відбулася четверта частина, одного бажання продюсерів і мого мало. Повинен знову статися ідеальний шторм в тому сенсі, що всі повинні скучити одне за одним, всі повинні захотіти продовження і знайти компроміс. А ідеї, що чекає героїв у майбутньому, у нас завжди є!"