"100 тисяч за правду": Анна Свиридова передчуває, що деякі історії не потраплять в ефір

"100 тисяч за правду": Анна Свиридова передчуває, що деякі історії не потраплять в ефір

На 1+1 стартувало нове шоу, у якому учасники змагаються за 100 тисяч гривень, розказуючи шокуючу правду про своє життя.

Поділитися:

На каналі 1+1 стартувало нове шоу, у якому учасники змагаються за 100 тисяч гривень, розказуючи шокуючу правду про своє життя. Ведуча "100 тисяч за правду" - Анна Свиридова.

Своїми враженнями від проекту Анна поділилася з пилу з жару - буквально через годину після того, як на 1+1 відбувся показ першого випуску "100 тисяч за правду".

- Аню, з якими думками дивилися сьогоднішню прем'єру?

- Ви знаєте, дуже спокійно. Зазвичай до значних подій свого життя дуже трепетно ставлюся. А тут я, напевно, відхвилювалася, коли створювали проект "100 тисяч за правду". І мені він так сподобався під час процесу, що я зовсім не сумнівалася у кінцевому результаті.

Дивилася з цікавістю. Абсолютно спокійно. Чомусь спокійно! Не хвилювалася, корвалол не пила, ось лише пригубили з чоловіком шампанське.

- Вас довго вмовляли на такий незвичайний проект?

- Та ні, чого мене довго вмовляти?! Я щаслива була, що буде така програма! Мені дуже подобається спілкуватися з людьми і спостерігати за різними типажами. Справді, психологія – це надзвичайно цікаво. Я не спеціаліст в цій галузі. Але я педагог, музикант за освітою, працюю в ефірі, багато спілкуюся із зірками… І мені цікаво порівнювати перше враження від людини з тим, якою вона є насправді.

- Героїв "100 тисяч за правду" перед ефіром якось перевіряють на щирість? Тестують на детекторі брехні?

- Відкрию секрет  – у нас не лише правда героя звучить. В останній ігровий день, у п'ятницю, буде тур, у якому про претендентів говорять треті особи – сусіди, однокласники, дільничний міліціонер чи, наприклад, бібліотекар, якому ти колись не повернув книгу. І в цей момент ми отримуємо відповідь на питання "Правда чи неправда?". Знаєте, це навіть не завжди те, що ми самі про себе можемо розказати. Але все як у житті – у кожного своя правда.

- Яка історія у "100 тисяч за правду" вас особливо вразила?

- Навіть не можу обрати якусь одну… Їх дуже багато. Ми і плакали, і сміялися! Наприклад, одна жінка відкрито зізналася, що працювала повією.  Тобто це абсолютно серйозні речі. Навіть були декілька історій, які, напевно, виріжуть.

Після такого розумієш, що не можна до людей ставитися з наскоку. Не завжди перше враження є визначальним.

- Тобто все настільки…

- Настільки цікаво! Ми зустрічаємо по одежці – одразу робимо висновки про соціальний статус, освіту. Наприклад, бачимо благополучного чоловіка 25 років, котрий виглядає щасливим. І думаємо: "Та у нього все о'кей! У такої людини точно було золоте дитинство!" А потім з'ясовується, що він бомжував і спав на картонних коробках.

- Звичайно! Усі судді - різні за соціальним становищем, за віком. Тобто це люди, котрі представляють різні прошарки суспільства. І, звичайно, між ними виникають конфлікти!

- Аню, на якому етапі ви знайомитеся з героями?

- Під час знайомства в студії.

- Але ви наперед хоч приблизно знаєте, що це за люди?

- Я вам розкажу історію з цього приводу. Ми коли тільки починали писати перші програми, мені давали можливість знати, які будуть герої. Але після першої програми я попросила не робити цього. Мені самій цікаво занурюватися у ці історії! І питання, які я ставлю, для мене справді важливі.

Коли йде запис, мені ніхто нічого не може підказати. А я теж жива людина – можу в ефірі щось зайве видати. Тому попросила: "Люди, мені не потрібно знати, кому і для чого гроші. Все одно в кінці все вирішують судді". Тому я переживаю все разом з учасниками.

- До кого ви ставитеся з більшою симпатією – до тих, хто розказує свої історії, чи до суддів?

- До тих, хто розказує. Вони сміливі! А судити?.. Не судіть і не судимі будете. Я – за тих людей, котрі відкривають душу. Я до них більш лояльно ставлюся, однозначно.

- А ви себе уявляєте в ролі учасниці такої гри?

- Ні-і-і-і! 100 тисяч – це великі гроші. Але я б не пішла на такі одкровення. Хоча якщо люди зважуються на такий крок, напевно, їм дуже потрібні ці гроші.

Нагадаємо, у шоу "100 тисяч за правду" щопонеділка ведуча Анна Свиридова представляє п'ятірку нових учасників, які протягом тижня змагаються за винагороду. Разом з учасниками у грі беруть участь судді, які  оцінюють історії героїв.

Щодня з понеділка по четвер вони будуть знайомитися з п'ятьма новими учасниками. У кожному турі судді відправлятимуть одного кандидата додому ні з чим. Наприкінці програми залишиться тільки один учасник. Він отримає путівку до фіналу в п'ятницю, де разом ще з трьома конкурентами змагатиметься за головний приз тижня – 100 тисяч гривень.

Дивіться шоу "100 тисяч за правду" з понеділка по п'ятницю на каналі 1+1. Початок - о 15:45.