1+1 media і Paramount запускають телеканал Nickelodeon з українськомовним контентом

1+1 media і Paramount запускають телеканал Nickelodeon з українськомовним контентом

Телеканал Nickelodeon тепер доступний глядачам для перегляду українською мовою.

Поділитися:

1+1 media та Paramount Global повідомляють, що Nickelodeon тепер доступний глядачам для перегляду українською мовою. Ця довгоочікувана ініціатива вперше оживить улюблених героїв дитячих серіалів українською мовою завдяки локалізації контенту. З 1 червня телеканал доступний на багатьох платформах з українською доріжкою, включаючи OTT, пакети супутникового оператора Viasat і кабельні мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де та коли дивитися прем’єру нового документального фільму «Рашизм. Історія хвороби

Канал демонструватиме локалізовану версію всесвітньо відомого бренду Nickelodeon, який вже понад 40 років вражає аудиторію по всьому світу своїми захоплюючими шоу, створеними для дітей дошкільного віку, дітей віком від 6 років і підлітків. Українські діти разом з батьками тепер мають доступ до величезної кількості першокласних шоу та програм рідною мовою, які ідеально підходять для сімейного перегляду. Окрім таких світових мега-хітів, як «Губка Боб Квадратні Штани» та «Щенячий патруль», глядачі в Україні вже можуть дивитися повністю локалізовані популярні серіали, такі як усі п’ять сезонів «Небезпечний Генрі», а також перші сезони «Небезпечний загін», «Нейт Всемогутній», «Касаґрандес» та довгоочікувані спін-офи «Губки Боба Квадратні Штани» — «Табір Корал» і «Шоу Патріка Зірки». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися турецький серіал "Невірний"

До кінця 2023 року глядачі можуть розраховувати на вражаючу лінійку з понад 200 прем’єрних серій нових серіалів, включно з такими як «Трансформери: Нова Іскра», «Невгамовні», «Пошта Мідлмост», «Школа Монстрів», «Зоряний шлях: Вундеркінди» і «Таємниці Рок-Айленда».

«Запуск Nickelodeon з українськомовним контентом – це визначна подія в історії Nickelodeon в Україні, яка наближає улюблених дитячих героїв до україномовної аудиторії. Завдяки нашій продуктивній співпраці з 1+1 media ми готуємо понад 500 годин видатних шоу українською мовою, а бібліотека локалізованого контенту поповнюватиметься з кожним днем. Ми дуже раді спілкуватися з нашими глядачами їхньою рідною мовою», – йдеться у заяві Paramount Global.

«Нашим важливим завданням є, аби українські діти мали доступ до якісного тематичного контенту саме українською мовою. Проєкти в портфоліо Nickelodeon пропонують не лише розважальний контент, але й поєднують у собі важливу освітню функцію, що відповідає нашим цілям. Водночас, вони можуть бути джерелом такого необхідного зараз натхнення. Щиро дякуємо міжнародним партнерам за ґрунтовну роботу та якісну адаптацію», — прокоментували в 1+1 media.

Новини по темі