1+1 media повідомляє про кадрові новини: до компанії приєднався медіаменеджер Іван Букрєєв

До команди 1+1 media приєднався Іван Букрєєв — медіаменеджер з понад 20-річним стажем -1+1

Іван очолить Департамент управління контентом групи.

Поділитися:

22 травня до команди 1+1 media приєднався Іван Букрєєв — медіаменеджер з понад 20-річним стажем, який свого часу вже співпрацював з медіагрупою. Іван очолить Департамент управління контентом групи — новостворений підрозділ, метою якого є забезпечення лідируючих позицій групи як контент-медіатора в Україні. Зокрема, для цього особлива увага буде зосереджена на оновленні контентної стратегії медіагрупи, залученні зовнішніх грантів та інвестицій, копродакшені та пошуку ефективних моделей виробництва контенту тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Плюсуй українську»: команди 1+1 media та WAW поділилася дієвими порадами для переходу на українську мову

«Вітаю Івана Букрєєва з поверненням до лав плюсівців у цей складний і важливий для країни та компанії час. В умовах великої війни та макроекономічної кризи для медіаринку величезне значення набуває питання контенту. Протягом останнього турбулентного року 1+1 media працювала над пошуком усіляких рішень і можливостей для створення різноманітного контенту, який посилить наші позиції, буде актуальним як для внутрішньої аудиторії, так і для міжнародної, відповідаючи запитам суспільства та партнерів. Очевидно, що цей напрям потребує окремої стратегії та управління, тож ключовою задачею для Івана є створення внутрішнього центру експертизи щодо управління контентом медіагрупи», — прокоментував Ярослав Пахольчук, СЕО 1+1 media.

Своєю чергою, Іван Букрєєв так прокоментував призначення: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не пам’ятаю, що той березень я взагалі спала, адже це була цілодобова робота", — Наталка Щука про роботу в умовах війни

«Дуже радий повернутись у компанію, з якої почався мій шлях у медіа майже двадцять років тому. За час моєї відсутності 1+1 встиг перетворитись з каналу №1 в Україні на потужну та диверсифіковану медіагрупу. Сподіваюсь допомогти дружній команді 1+1 media досягти нових висот».

Новини по темі