1+1 media повідомляє про кадрові новини: корпоративні комунікації медіагрупи очолить Яна Ляхович

Корпоративні комунікації медіагрупи 1+1 media очолить Яна Ляхович

До сьогодні Яна Ляхович обіймала посаду керівника зовнішніх та внутрішніх комунікацій групи.

Поділитися:

З 1 липня 2023 року у Департаменті зі стратегічного маркетингу 1+1 media, куди входить Управління корпоративних комунікацій групи, відбудуться кадрові зміни. Зокрема, Тетяна Трегобчук, яка очолювала функцію корпоративних комунікацій упродовж останніх 5-ти років, 1 липня залишає компанію, щоб продовжити будувати власну кар’єру на міжнародному рівні. Так, Тетяна обійме посаду Head of services in Ukraine в міжнародній консалтинговій компанії Miltton.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акім Галімов на допремʼєрному показі “Рашизм. Історія хвороби” розказав, чому важливо подивитись нове історичне розслідування

«Щиро дякуємо Тетяні за надпотужну роботу та побудову якісних корпоративних комунікацій, які стали важливою стратегічною функцією 1+1 media. За цей час було реалізовано чимало впливових та масштабних проєктів, які отримали визнання далеко за межами компанії. Зичимо Тетяні успіху, нових амбітних ініціатив та професійного розвитку», – прокоментувала Ольга Захарова, директорка зі стратегічного маркетингу групи 1+1 media.

Починаючи з 1 липня, Управління корпоративних комунікацій очолить Яна Ляхович, яка до сьогодні обіймала посаду керівника зовнішніх та внутрішніх комунікацій групи. 

Основним завданням Яни Ляхович на цій посаді буде втілення стратегії корпоративних комунікацій, формування позитивної репутації компанії на національному та міжнародному медіаринках, посилення взаємодії з корпоративними спікерами, підтримка важливих кросплатформенних проєктів та проєктів корпоративної соціальної відповідальності, розбудова корпоративної культури тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День родини 2023: коли святкують в Україні, історія та традиції

“Бажаємо Яні успіхів на новій посаді та ще більше професійних звершень команді під її керівництвом”, – прокоментували в 1+1 media.

Новини по темі