Цілодобово та безкоштовно: 1+1 media запустила перший український застосунок з FAST-каналами для міжнародної аудиторії

1+1 Worldwide: 1+1 media запустила перший український застосунок для міжнародної аудиторії

1+1 Worldwide — новий мобільний застосунок від 1+1 media, який дозволяє дивитися новини та програми про подорожі англійською та іспанською мовами цілодобово і безкоштовно.

Поділитися:

1+1 mediа як мультимедійна компанія продовжує виходити за межі класичного телебачення, експериментувати, шукати нові методи та майданчики для взаємодії з аудиторією — як в Україні, так і за її межами. І вже в усьому світі запрацював 1+1 Worldwide — застосунок, в якому до цілодобового перегляду на безоплатній основі будуть доступні тематичні FAST-канали 1+1 News і 1+1 Travel англійською й іспанською мовами.

1+1 News — це телеканал, програмне наповнення якого складатимуть документальні проєкти про Україну, епізоди, що розвінчують історичні міфи не лише стосовно України, а і решти світу, репортажі військкорів про актуальні події з передової, інтервʼю з впливовими людьми й політиками тощо. Контент каналу частково озвучено або вироблено англійською мовою, інша частина виходитиме з англійськими субтитрами. Крім цього, щодві години на каналі виходитимуть актуальні новини дня, а також підсумкові вечірні випуски новин та щопонеділка - випуск з підсумками попереднього тижня, даючи актуальну добірку новин з України й світу.

1+1 Travel — це телеканал, разом з яким глядач мандруватиме найвіддаленішими точками планети, познайомиться з невідомими, часом фантастичними традиціями, ритуалами, а також проживатиме неймовірні пригоди через екран гаджета. Іноземний глядач зможе побачити світ з іншого ракурсу завдяки справжній зірці українського телебачення — праймовому шоу з майже 15-річною історією «Світ навиворіт», незмінним ведучим й автором якого є Дмитро Комаров. Канал мовитиме іспанською мовою з можливістю увімкнути англійські субтитри.

«Непрості часи спонукають до пошуку нових рішень у взаємодії з авдиторією, а також майданчиків, через які ми можемо комунікувати з нею. Маючи велику кількість унікального, якісного й важливого в контексті повномасштабного вторгнення контенту для світу — ми шукали способи, яким чином його можна дистрибутувати, аби це приносило користь і компанії, і державі загалом. Тож 1+1 Worldwide — амбітний проєкт з потужною метою — через контент знайомити англомовний й іспаномовний світи з українською культурою, ідентичністю та поглядами. На це є великий запит, тож, сподіваємося, що все вдасться», — прокоментував Олександр Ремезовський, керівник Департаменту міжнародної дистрибуції 1+1 media.

Переглядати контент 1+1 Worldwide безоплатно можна через будь-які гаджети, що мають доступ до інтернету, завантаживши спеціальний додаток на портативний пристрій чи SMART TV й за бажанням авторизувавшись. Окрім двох FAST-каналів 1+1 News й 1+1 Travel, користувачі матимуть доступ до VOD бібліотеки різножанрового  контенту.

У партнерстві з OTTera, надійним американським провайдером послуг, що спеціалізується на розробці OTT додатків і FAST-каналів, 1+1 media забезпечить винятковий досвід перегляду. OTTera, відома своєю експертизою у сфері глобальної дистрибуції та монетизації контенту й стали основним технічним партнером 1+1 media в цьому проєкті.

Коментуючи партнерство, Стівен Л. Ходж, генеральний директор OTTera, сказав:

«Ми раді співпрацювати з 1+1 media, щоб поширювати їхній найкращий контент на світову аудиторію за допомогою нашої white-label OTT-платформи. Ця співпраця відображає наше спільне прагнення до інновацій та доступних розваг. Експертиза OTTera допоможе 1+1 media розширити свою присутність на міжнародному ринку та скористатися перевагами зростаючого ринку FAST-каналів. Ми пишаємося тим, що підтримуємо Україну в ці складні часи, поширюючи їхній контент та новини по всьому світу, щоб тримати аудиторію в курсі подій».

Першим дистриб’ютором каналів в мережі 1+1 Worldwide став ROKU — найбільший провайдер ТБ-технологій у країнах Північної та Південної Америки, через який іноземні глядачі зможуть отримати доступ до додатка. Окрім цього, FAST-платформа ROKU Channel невдовзі також пропонуватиме канали 1+1 News та 1+1 Travel серед інших. Додаток буде доступний тільки в межах території розповсюдження ROKU, проте вже доступна вебверсія сервісу за цим посиланням без обмежень за територією. 

Команда міжнародної дистрибуції 1+1 media разом з OTTera розпочали активний процес дистрибуції каналів та додатку на глобальному рівні. В 1+1 media зазначають, що будуть відстежувати вподобання аудиторії й відгук на той чи інший контент, аби зберігати зацікавленість і пропонувати персоналізований підхід до перегляду. 

Ознайомитися з Політикою конфіденційності й дізнатися додаткову інформацію про проєкт можна на сайті.

Новини по темі