29 серпня — День пам'яті захисників України

День пам'яті захисників України 2023: як вшановують полеглих воїнів
freepik.com

Сьогодні пам'ятний день в Україні.

Поділитися:

Сьогодні, 29 серпня, День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цього дня вшановуються військовослужбовці і учасники добровольчих формувань, які загинули, відстоюючи незалежність України.

Символікою цього дня є квітка соняшника, адже у серпні 2014 року на полях саме із цією рослиною полягло багато українських воїнів.

В цей день зазвичай відбувається покладання квітів до могил і пам'ятників присвяченим полеглим воїнам. Проте цього року, традицію вшанування героїв хочуть розширити. Волонтери пропонують долучитися до акції власникам закладів. Як це було — дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1", що виходить щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube:

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Сніданок в соцмережах:
Instagram
Facebook
Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі