3 знаки зодіаку, яким варто уникати дорогих покупок у грудні

Знаки зодіаку, яким не можна робити дорогі покупки в грудні 2023
Freepik

Цим знакам зодіаку не рекомендується робити дорогі покупки в грудні 2023 року.

Поділитися:

Гороскоп на грудень 2023 від Анжели Перл підкаже, кому не варто робити дороговартісні покупки в перший місяць зими.

Тельці

Тельці, у яких 13 грудня Меркурій ретроградний у 9 будинку, можуть відчути сильне бажання подорожувати або навчатися. Однак важливо бути обережними з великими фінансовими витратами на ці цілі. Ретроградний Меркурій може призвести до того, що ви не отримаєте того, що очікували від своєї подорожі або навчання, або до того, що ви потрапите в фінансові труднощі.

Близнюки

Близнюки, у яких 13 грудня Меркурій ретроградний у 8 будинку, можуть відчути потребу інвестувати або здійснити велику покупку. Однак важливо бути обережними з цими рішеннями. Це невдалий час для інвестицій або придбання дороговартісних товарів. Подарунки на свята також рекомендується купляти до цієї дати.

Терези

Для Терезів, у яких 13 грудня ретроградний Меркурій пройде у 4 будинку, це може бути час, коли вони відчувають бажання купити новий будинок або відремонтувати своє житло. Однак важливо бути обережними з цими рішеннями. Ретроградний Меркурій може призвести до того, що ви будете незадоволені покупкою або ремонтом.

Дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube: на скільки зросли ціни перед новорічними святами?

Новини по темі