"4 весілля" повертаються!!!

"4 весілля" повертаються!!!

Сьогодні, 6 вересня, в ефірі 1+1 стартує другий сезон шоу "4 весілля". Наші наречені повертаються: ще більш яскравіщі, розкутіш

Поділитися:

6 вересня, в ефірі 1+1 стартує другий сезон шоу "4 весілля". Наші наречені повертаються: ще більш яскравіщі, розкутіші, сміливіші. Вони впевнені у собі на всі 100. Вони готові заради перемоги на все. Навіть на підкуп своїх конкуренток!
 
Отже, правила гри залишаються ті самі. Чотири реальні наречені, які погодилися взяти участь у змаганні за чарівну весільну подорож, прагнуть перевершити одна одну в ефектності шлюбної церемонії, оригінальності сукні та мужності обранця. Дівчата по черзі виходять заміж, запрошуючи на свято трьох конкуренток. Звісно, кожна з наречених переконана, що саме її весілля ідеальне.

Конкурентки оцінюють кожну дрібничку одна одної та виставляють бали за кількома критеріями. Такою прискіпливою не буває жодна свекруха! У підсумку та з чотирьох наречених, весілля якої отримало найвищі бали, виграє від програми казкову подорож на двох.
 
А для решти розпочинається найцікавіше, оскільки вони отримують можливість дізнатися, що ж дівчата сказали про її свято. Отут і розкривається справжній жіночий характер.

У другому сезоні правила дещо змінилися: відтепер можливість виставляти "0" балів зведена до мінімуму. Учасниця, яка все ж таки робить це, дуже  ризикує і збільшує свій шанс на програш.

Кожне весілля нашого проекту унікальне, сценарій свята молоді обирають самостійно. Тут немає жодної прописаної репліки та постановочних сцен. Усе, що відбувається під час весілля, відбувається по-справжньому. Знімальна група лише фіксує побачене на камеру;
В проекті вже одружувалися байкери та "моржі"; молоді пірнали у море та зізнавались у вірності в повітрі. У другому сезоні на вас чекає ще більше неймовірних весільних церемоній.

Не пропустіть! Щочетверга о 21.30 на 1+1

Новини по темі