5-річний син Кароль вийшов на сцену під час її концерту - "ТСН. Особливе"

5-річний син Кароль вийшов на сцену під час її концерту - "ТСН. Особливе"

До Тіни Кароль у всеукраїнському турі приєднався її 5-річний син Веніамін.

Поділитися:

До Тіни Кароль у всеукраїнському турі приєднався її 5-річний син Веніамін. Його сюрпризом для співачки з Києва до Львова привезла няня. Це перша поява хлопчика на публіці за майже три роки, повідомляє "ТСН. Особливе".

Журналісти "ТСН. Особливе" провели поруч з Кароль цілий день.

О 10-ій годині ранку приватним літаком Тіна Кароль вилітає з Києва до Львова. На сніданок - чорний чай із медом та фрукти. На співачці - пальто та улюблена хустинка від Louis Vuitton. За дві години співачка вже перевіряє готовність львіської зали.

Згодом Кароль міняє кеди на високі підбори, а пальто - на еротичну сітку. У Львові в неї - два концерти в один день. Уже в сценічому одязі Тіна дає останні настанови музикантам.

"Я правда мріяла про цю сцену, про Львівський театр. Зазвичай в цирку, зі звірами, з левами, набридло))), нехай Боженька нам допоможе. Нехай Женя на небесах там.... Ура!!!" - говорить Тіна.

Третину пісень вона присвячує покійному чоловікові Євгену Огіру. І похапцем таки згадує події в країні:

"Це поширюєтсья всюди, незалежно де ви - там, де зараз Майдан, чи ви тут - віра, надія, любов!"

Квіти співачці несуть самі дівчата. І от - несподіванка. Букет із білих троянд виносить 5-річий син Кароль та Огіра Веніамін.

Кароль довго не відпускає хлопчика зі сцени, а він, засоромившись, тулиться до мами.

Востаннє Тіну разом із сином глядачі бачили майже 3 роки тому. Тоді вона привела його на церемонію нагородження "VIVA! Найкрасивіші".

У Львові Веніамін сидить на руках у няні, з трояндою в руках. На повільних піснях - нудиться. На швидких - махає мамі ручкою та підтанцьовує.

Наприкінці концерту хлопчика, стомленого раптовою увагою телекамер, няня заносить за лаштунки на руках. А мама - співає свій хіт Євробачення - перед тим як приєднатися до сина.