6-річний син Алли Мазур подружився з дітками-переселенцями

6-річний син Алли Мазур подружився з дітками-переселенцями

Ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур та її 6-річний син Артем підтримали благодійний показ мультфільму "Літачки: Рятувальний загін".

Поділитися:

Ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур та її 6-річний син Артем підтримали благодійний показ мультфільму "Літачки: Рятувальний загін". За допомогою цього показу вдалося зібрати кошти, які будуть витрачені на закупівлю канцтоварів і шкільного приладдя для дітей-переселенців зі сходу України та Криму.

Благодійний показ відбувся у київському кінотеатрі "Оскар" (ТЦ Gulliver) у середу, 20 серпня. Подивитися мультик приїхали, зокрема, дітлахи-переселенці, які нині перебувають у Києві. Перед показом для них було влаштовано розважальну програму. І серед малечі, що активно підтримувала гостей у розвагах, був помічений син Алли Мазур.

"Ми, звичайно, прийшли не просто в кіно. Прийшли насамперед побути разом з дітками, які через війну опинились далеко від дому. Підтримати їх, поговорити, погратися разом - Тьомка легко знаходить нових друзів. Щоб у цих дітей не зникало відчуття, що і тут - вони вдома", - розповіла телеведуча.

Також благодійну ініціативу підтримали ведучі "Сніданку з 1+1" Марина Леончук і Людмила Барбір. Причому Бабріб була ще й ведучою свята, адже саме вона озвучила героїню "Літачок" на ім'я Динамітка, котра очолює загін безстрашних пожежників Димовий десант.

За словами Барбір, сюжет мультфільму сьогодні дуже перекликається з українською реальністю.

"Діти повинні вірити, що ніякий ворог не забере у них веселих дитячих ігор, цікавих мультиків – того мирного життя, за яке зараз б'ються наші героїчні воїни на фронті. А як можна перемагати – над собою і над обставинами – чудовий приклад у мультику, який ми подивилися", – підтримала колегу Алла Мазур.

Алла Мазур зізналася, що після перегляду мультфільму її Артем також захотів стати рятувальником.

Нагадаємо, "Літачки: Рятувальний загін" – це продовження легендарного мультфільму від студії Disney.