10 фільмів, які варто подивитися взимку

Зимові фільми: що подивитися на "1+1 Україна"

Добірка зимових фільмів на "1+1 Україна".

Поділитися:

Зустрічайте січень кінохітів на "1+1 Україна"! Зима — чудовий час для створення комфорту та затишку і перегляду фільмів в родинному колі. Ось добірка стрічок, які можна подивитися цього тижня на "1+1 Україна".

Четвер, 04.01

20:50 – "Сусідка"

Холостяк Петро (Артемій Єгоров) уклав парі зі своїм кращим другом, що проживе місяць з жінкою під одним дахом. Так в його квартирі опиняється вчителька музики Вероніка (Ксенія Мішина), яка нещодавно покинула чоловіка-деспота. 

П'ятниця, 05.01

09:00 – "Дядько Бак"

Маколей Калкін у комедії про хлопчика, який проводить літо з дивакуватим дядьком. Чи зможе дядечко-холостяк подбати про племінників на час сімейної кризи їхніх батьків?

Субота, 06.01

20:50 – "Коза Ностра. Мама їде"

Головна героїня фільму Влада Коза (Ірма Вітовська) продає свій дім у Карпатах та їде на Сицилію, щоб допомогти доньці з новонародженою дитиною. Доньку вона про це не попередила і виявилось, що та має зовсім інші плани. Після сварки з Влада опиняється на віллі у могутнього італійського мафіозі в минулому дона Фредо.

Фільм Коза Ностра. Мама їде

01:05 – "Брати Грімм" 

Фентезі-пригода, де головні роли виконали Метт Деймон і Хіт Леджер, розповість про двох братів-казкарів, які розслідують таємничі вбивства в маленькому містечку.

Неділя, 07.01

З 10:20 – "Льодовиковий період" 1,2, 3,4,5

Весела анімаційна комедія про мамонта, лінивця та шаблезубого тигра, які вирушають у подорож, щоб знайти новий дім. Дивіться всі 5 частин на телеканалі “1+1 Україна” з 10:20 до 19:00.

20:50 – "Рокетмен"

Біографічна музична драма з Тероном Еджертоном у головній ролі  розповість подробиці життя британського музиканта Елтона Джона.

Рокетмен

Новини по темі