Як ефективно розпоряджатися своїми фінансами

Як ефективно розпоряджатися своїми фінансами

Дізнайтесь, як навчитись фінансовій грамотності.

Поділитися:

Фінансова грамотність дозволяє більш тверезо оцінювати всі існуючі джерела свого прибутку, самі прибутки і витрати. Розпоряджаючись грошима з розумом, людина обов’язково доб'ється цілей, які були поставлені.

Навіть самі великі суми скупчуються з менших. Таким чином, тверезе відношення к грошам, які в розпорядженні – це обов’язковий елемент життя успішної людини. Особливу увагу слід приділяти витратам. Навчившись витрачати гроші тільки на потрібні речі та послуги, і роблячи це правильно та з економією, в найближчий час вдасться зібрати свій перший капітал. Якщо вам бракує коштів на перші кроки ви можете взяти перший безкоштовний  кредит на карту і повернути його без додаткових відсотків за декілька тижнів.

CASHBACK сервіси
Cashback допомагає повернути частину витрачених грошей за зроблені покупки чи замовлені послуги. В сучасному світі це чудова можливість непогано економити, так як за місяць людиною робиться суттєва кількість придбань, навіть якщо розглядати тільки продукти. Але придбається і одяг, засоби гігієни, ліки та багато іншого.

Такі Кеш Бек сервіси доступні в багатьох відомих інтернет-магазинах, в банках. Банки нараховують певний процент від витрат, здійсненних з банківських карт, які вони обслуговують. Для часткового повернення грошей, витрачених на певні придбання, потрібно зареєструватися на одному з популярних Кеш Бек сервісів. Як це зробити, детально можна прочитати в Інтернеті. Тут будуть перераховані основні і перевірені сервіси:

LetyShops;
ePN CashBack;
Sale;
MegaBonus;
KopiKot та багато інших.
Чому це вигідно: гарантується повернення грошей (певний процент, який обов’язково буде зарахований на електронний гаманець після покупки); працює пасивно; розширюється на велику кількість відомих та популярних інтернет-торгових закладів.

ДИСКОНТНІ КАРТКИ
Хтось не віддає їм переваги, так як вважає, що знижка в декілька відсотків від кожної покупки – це занадто мало, щоб її оформляти. Але той, хто рахує гроші, знає, що декілька відсотків від зроблених покупок в місяць – це певна сума, яка зовсім не зайва. Її потрібно економити, якщо є така можливість. А вона дійсно є, так як дисконтні картки видаються зараз багатьма торговими закладами, включаючи магазини, аптеки, автомобільні заправки. Можуть буду накопичувальної дії: на картці накопичується певна сума грошей, яку можна використати під час наступної покупки.

ОПТОВА ЗАКУПКА
Якщо покупати певні товари, матеріали або речі у великій кількості, то ціни можуть суттєво знижуватись. А це добра нагода цим скористуватися, щоб знизити свої витрати. Така можливість економити є у великих торгових центрах, супермаркетах, магазинах. Таким чином вдасться виручити близько 15% від суми витрат, що зовсім не буде зайвим.


Будь-який фінансовий успіх починається не тільки з вибору і організації джерела прибутку, але і з контролю над витратами. Якщо більш ретельно віднестися до цього, то можна економити до третьої частини від коштів, які витрачаються.

Новини по темі