Як і коли пройде Чорна п'ятниця 2019

Як і коли пройде Чорна п'ятниця 2019 | 1+1
фото: freepik.com

Дізнайся, як зробити максимально вигідні покупки!

Поділитися:

Розпродажі в магазинах збільшують кількість покупців мінімум у 1,5 раза, а знаменита Чорна п'ятниця – в усі 3-4. У нас ця акція популярна приблизно з 2010 року, тимчасом у США, де вона виникла – з 1966-го. Черги в американських магазинах тягнуться вздовж вулиць, люди ночують біля входу до магазину, щоб першими потрапити всередину. Але як пройде щорічний розпродаж в Україні? Пропонуємо дізнатися прямо зараз!

Коли починається осінній цінопад?

Акція проводиться в листопаді і, за традицією, великі знижки в Чорну п'ятницю діють всього день. Точної дати розпродажу немає, але це завжди остання п'ятниця листопада (період між 23 і 29 числом). Пов'язаний такий підхід із тим, що акція стартує після Дня подяки США, який відзначають в останній четвер місяця. Цьогоріч цінопад припадає на 29 листопада.

Варто зауважити, що знижки діють вже опівночі. Тож у цей час деякі магазини розпочинають свою роботу, коли більшість відкриваються о 5 або 6 ранку.

Особливості проведення грандіозної акції

Чорна п'ятниця 2019 – це день, коли ти зробиш найвигідніші покупки. Акція проходить без будь-яких умов, але є одна вимога – своєчасна оплата товару, тобто до кінця акційного періоду.

Варто згадати і про інші цікаві особливості:

  • розмір знижок варіюється від 5% до 70% (деякі магазини знижують ціни на 90%);
  • кількість товарів обмежена навіть попри те, що магазини поповнюють склади перед початком розпродажу;
  • акція триває всього день (рідше – 3), отож важливо вчасно зробити покупки;
  • знижки стосуються товарів бюджетного, середнього і преміум-сегменту.

На які товарні категорії звернути увагу?

Щоб не шкодувати про спонтанну покупку, заздалегідь склади список потрібних товарів. Одна з найбільш популярних категорій – побутова техніка. Зазвичай це дорогі пристрої, адже така покупка завжди впливає на бюджет. Втім, саме у Чорну п'ятницю ціни на товари, які мають неабиякий попит, будуть доступними:

  • двокамерні холодильники, що працюють за принципом No Frost охолодження;
  • автоматичні пральні машини з фронтальним типом завантаження;
  • роботи-пилососи, здатні прибрати приміщення без вашої участі;
  • телевізори з діагоналлю екрана від 30 дюймів, а також ігрові приставки та колекції ігор до них;
  • ноутбуки і персональні комп'ютери ігрового типу, справляються з завданнями будь-якої складності.

Це лише невелика частина товарів Чорної п'ятниці, але вона точно заслуговує на увагу. Уважно підійти варто і до вибору майданчика, де ти робитимеш покупки.

Де придбати надійну техніку?

Серед перевірених торгових мереж, що займаються роздрібним продажем техніки та електроніки в Україні, є «Фокстрот». Мережа почала формуватися в 1994 році, а кількість покупців у магазині щорічно зростає (у 2018 році їх було 28 мільйонів).

Розпродаж пройде на офіційному сайті Foxtrot і в стаціонарних точках продажу. Мінімальна знижка складе 10%. І, що приємно, доставка акційних товарів доступна для всіх міст України, до того ж відправку деяких замовлень магазин оплачує самостійно.

У будь-якому разі, до початку акції варто відвідати різні магазини, щоб порівняти ціни та вибрати найбільш вигідний варіант. Також не забувай, що Black Friday – провісник різдвяних знижок, отож час на покупки точно залишиться!

Новини по темі