Як українці брали мікрокредити в інтернеті під час новорічних свят

Як українці брали мікрокредити в інтернеті під час новорічних свят

Онлайн-кредити стали настільки популярними, що їх оформлюють навіть у новорічну ніч.

Поділитися:

Один із найбільших українських сервісів мікрокредитів в інтернеті Moneyveo видавав гроші цілодобово всі святкові дні і поділився статистикою за цей період.

Як українці брали онлайн-кредити у новорічну ніч

Під час свят сервіс працював як завжди – 24/7. Ось як користувачі Moneyveo брали кредити у ці дні:

1. Останній кредит 2017 року було оформлено у сервісі о 23:57, а перший у 2018 році – о 00:08 1 січня.

2. У новорічну ніч позичальників-чоловіків було на 17% більше, ніж зазвичай, – 77% проти звичних 60-63%. Імовірно, чоловіки традиційно частіше турбувалися про фінансовий бік свята.

3. У ніч на 1 січня клієнти сервісу «помолодшали» на 4 роки – з 26 (середній вік користувачів moneyveo.ua) до 22-23 років. Можливо, молоді люди планували святкові витрати менш ретельно і в новорічну ніч витратили більше, ніж розраховували.

4. Мешканці великих міст позичали гроші активніше: наприклад, користувачам з Києва і Дніпра під Новий рік знадобилося кредитів на 10% більше, ніж зазвичай. Причиною могли стати святкові вечірки, які у великих містах поширеніші, – вони вимагають додаткових витрат.

5. Кількість клієнтів зі статусом «неодружений» зросла. Їх і раніше, як правило, було більше, але вночі 31 грудня число таких позичальників збільшилося з 53% до 68%. Багато з них не готуються до свят заздалегідь, як сімейні люди, і той, хто не розрахував сили, вирішував питання за допомогою кредиту на картку.

6. Більшість користувачів, які брали кредити у новорічну ніч, вказали метою придбання подарунків.

З 1 по 14 січня сервіс Moneyveo видав кредитів у 3,5 разів більше, ніж зазвичай

Протягом першої половини січня кредити у сервісі отримали у 3,5 більше користувачів, ніж за відповідний період у минулому році та в усі минулі роки. Певно, про інтернет-кредитування дізналося ще більше людей, і позичальники почали використовувати такі сервіси охочіше.

Оформлення мікрокредиту в інтернеті часто не вимагає спеціальної підготовки

За першого звернення по кредит до Moneyveo потрібно заповнити на сайті розгорнуту анкету-заявку, а за повторного – надіслати запит, вказавши суму і строк, на який потрібні гроші. Увесь процес оформлення для нових користувачів триває до 10 хвилин, для постійних – до 3 хвилин.

Не потрібно нікуди їхати, готувати довідку про доходи та повідомляти родичам про те, що вам потрібен кредит, – ані вам, ані вашим близьким дзвонити із сервісу не будуть. До речі, гроші на вашу картку перерахують миттєво: до 3500 грн – за першого звернення по кредит, і до 15 000 грн – за наступних.

Новини по темі