Як живуть знаменитості: 7 зіркових будинків

Як живуть знаменитості: 7 зіркових будинків

Який вигляд мають оселі відомих акторок та співачок.

Поділитися:

Зірки шоу-бізнесу у всі часи вважаються предметом захоплення і наслідування для багатьох. Їх асоціюють з еталоном елегантності і високого стилю, і цим обумовлений величезний інтерес до особистого життя успішних і знаменитих людей. Напевно, кожен мріє хоч одним оком заглянути на обстановку, що оточує сильних світу цього в побуті.

А чи знаєте ви, що інтер'єр заміських будинків знаменитостей в більшості своїй гранично простий і геть позбавлений пафосу і розкоші? - А ось фахівці інтренет-магазину МебельОК вивчили цю інформацію і надали нам свою думку.

Джерело фото GettyImages

Будинок Джей Ло – уособлення затишку, тепла і гармонії. Спальня з каміном виконана в пастельній кольоровій гамі - від теплих пудрових до ніжно персикових відтінків. Центральне місце займає високе двоспальне ліжко з безліччю подушок. У ліжка розташована м'яка банкетка, яка, до речі, підійде для пізньої романтичної вечері, так і для ранкової кави.

Простора вітальня в прохолодних тонах дивним чином поєднує м'які зручні дивани і крісла з високими спинками. Кілька журнальних всіляких форм – круглі, прямокутні, квадратні - доповнюють інтер'єр. Декоративною прикрасою стін служать картини в стилі графіки.

Сара Джессіка Паркер

Джерело фото GettyImages

Неймовірне відчуття стилю присутній у кожному приміщенні заміського будинку актриси, будь то спальня, вітальня або ванна. У дизайні червоною ниткою простежується тема природи: панно з зображеннями листя дерева, фруктів, метеликів прикрашають білі стіни в кожній кімнаті. Меблі – прості і зручні – дозволяють забути про богемне життя і побути наодинці з природою.

Меріл Стріп

Джерело фото GettyImages

Міс елегантність американського кіно володіє витонченим смаком і здатністю бачити красу. Її уявлення про затишний будинок зводяться до кількості світла і простору. Просторі кімнати з високими стелями і великими вікнами на всю стіну створюють відчуття єдності з природою. Інтер'єр – максимально лаконічний і простий, а меблі – зручні і функціональні.

Наталі Портман

Джерело фото GettyImages

Жодного натяку на зірковість немає в інтер'єрі будинку знаменитої актриси. Світла колірна гамма і сучасний мінімалізм уособлюють волю і простір. Стільці з високими спинками в м'якій шкіряній оббивці відмінно уживаються з класичним обіднім столом з дерева.

Селена Гомез

Джерело фото GettyImages

Гламурні тусовки та неонове світло – все це залишається далеко за порогом будинку. А домашня обстановка повинна розташовувати до тихого умиротворенному відпочинку. Меблі в класичному стилі, гармонійно перекликаються з етнічними нотками в дизайні інтер'єру.

Різ Візерспун

Джерело фото Reatures

Особливістю інтер'єру заміського будинку популярної актриси є простота і самобутність стилю кантрі, доповнена яскравими декоративними акцентами. Провінційним затишком просякнуте оформлення приміщення спальні. Ліжко з безліччю м'яких подушок різних кольорів і розмірів, приліжковий пуф у вигляді скрині, декоративні арки – все це створює особливу атмосферу гармонії та затишку.

Джессіка Альба

Джерело фото Reatures

люблений стиль актриси – вінтаж. Його привабливість у тому, що кожен предмет меблів несе свою історію і своє власне життя. Він наповнює інтер'єр, робить його багатшим і змістовнішим. Як бачите, в закулісному житті зірки – звичайні люди, для яких домашній затишок і сімейні цінності пов'язані нероздільно!

Новини по темі