Які вихідні дні доведеться відпрацювати українцям

Які вихідні дні доведеться відпрацювати українцям
freepik.com

Уряд прийняв рішення про перенесення робочих днів у 2018-ому.

Поділитися:

Український уряд вирішив перенести деякі робочі дні, аби відзначати свята було зручніше. Таке повідомлення з’явилось на Урядовому порталі. 

П’ятницю, 29 червня, що після свята Дня конституції, треба буде відпрацювати у суботу, 23 червня. Замість понеділка, 24 грудня, перед Різдвом потрібно буде працювати 22 грудня. Крім того, понеділок, 31 грудня, що перед Новим роком, треба відпрацювати в суботу, 29 грудня.

Такий графік стосується працівників з 5-денним робочий тижнем та двома вихідними – у суботу та неділю –, крім органів Пенсійного фонду, "Укрпошти", Державної казначейської служби та банківських установ.

Раніше українці вже відпрацювали п’ятницю, 9 березня, у суботу, 3 числа місяця, а понеділок, 30 квітня, - у суботу, 5 травня. У розпорядженні також зазначається, що перенесення робочих днів не зменшує тривалість робочого часу впродовж року. 

Нагадуємо, що 21 листопада минулого року вперше відзначали День Десантно-штурмових військ ЗСУ. Раніше його святкували 2 серпня. Також з 2014 року запроваджено свято Дня захисника України, який святкують 14 жовтня. 
 

Новини по темі