Активісти Євромайдану провели лежачий протест під стінами Генпрокуратури

Активісти Євромайдану провели лежачий протест під стінами Генпрокуратури

Сьогодні вранці, під стінами Генпрокуратури, активісти Євромайдану організували лежачий протест на захист 9 хлопців, яких звинувачують в організації масових заворушень

Поділитися:

Сьогодні вранці, під стінами Генпрокуратури, активісти Євромайдану організували лежачий протест на захист 9 хлопців, яких звинувачують в організації масових заворушень, повідомляється в ТСН.

Близько 100 мітингувальників із закликом "Переступили через закон - переступайте через людей!" лягли перед входом до відомства. Так вони зустрічали працівників прокуратури, які йшли на роботу. Кожному з них, учасники протесту пропонували підписати символічну заяву про звільнення затриманих. Хто підпис ставив, проходив спокійно, а хто відмовлявся - мусив переступати через лежачих, щоби зайти в установу.

За кілька годин акції під заявою з'явилося лише 3 підписи, інші працівники прокуратури, спокійно переступали через лежачих людей, не реагуючи на протест.

"Вони всі переступали через нас без жодних емоцій. Я бачила одну дівчину, яка йшла і розплакалася уже на вході у генпрокуратуру", - розповідає одна з мітингувальниць.