Актор Тарас Цимбалюк розповів, як вивчав «крипту» для альтернативного заробітку

Актор Тарас Цимбалюк розповів, як вивчав «крипту» для альтернативного заробітку

В інтерв'ю проєкту «Про кіно для ТеБе» на Київстар ТБ Цимбалюк розказав, якою сферою він би займався, якби не працював у театрі та кіно.

Поділитися:

На платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з'явився новий випуск проєкту, героєм якого став актор популярних українських серіалів «Жіночий лікар. Нове життя», «Спіймати Кайдаша», «Перші дні», «Кава з кардамоном» Тарас Цимбалюк. У ньому з ведучим Володимиром Рабчуном вони традиційно говорили, як розвивається український кінематограф, «зазирнули» за лаштунки рейтингових серіалів та згадали яскраві моменти із акторського життя Цимбалюка.

На питання, якщо не театр і кіно, то в якій сфері Тарас бачить себе, гість розповів про свої спроби вичати криптовалюту на початку повномасштабного вторгнення, коли всі кінозйомки були призупинені. 

«Коли почалася війна, в якийсь день я зрозумів, що мені треба заробляти гроші. Я розумів, що мої гроші рано чи пізно закінчаться і якось треба рухатися, бо опустити руки точно не вихід. В мене були курси по крипті. ІТ, крипта… Словом, я думав якусь нову полярну для себе сферу вивчити. Це була для мене каторга, от чесно. Тиждень я змушував себе, це все заучував, зубрив, записував. І я думав, якщо через якийсь короткий термін, 3-4 місяці, взагалі не буде роботи, я насильно продовжу себе муштрувати і щось нове вбирать. Ок, хай воно буде як прикладне, десь там згодиться. Але, на щастя, це все діло якось почало рухатися й ми почали грати вистави, трошки пізніше почалися зйомки та якась волонтерська діяльність і відпала потреба скажімо так», — поділився Тарас Цимбалюк. 

Нагадаємо, у попередніх епізодах ведучий Володимир Рабчун спілкувався з командою 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком, продюсером 1+1 media, автором і ведучим проєкту «Реальна історія» Акімом Галімовим та з ведучим 1+1 Україна Юрієм Горбуновим

Проєкт «Про кіно для ТеБе» доступний для перегляду без додаткової плати на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ за умови попередньої авторизації. Щоб авторизуватися на платформі, потрібно ввести номер свого мобільного телефону, на який прийде sms із кодом. Також віднедавна випуски можна переглядати на YouTube-каналі телеканалу 1+1 Україна. 

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Новини по темі