Алессандро Сафіна відсвяткував 50-річчя на "Битві хорів"

Алессандро Сафіна відсвяткував 50-річчя на "Битві хорів"

Всесвітньо відомому італійському тенору і тренеру "Битви хорів" 1+1 Алессандро Сафіна вчора виповнилося 50 років.

Поділитися:

Всесвітньо відомому італійському тенору і тренеру "Битви хорів" 1+1 Алессандро Сафіна вчора виповнилося 50 років. Свій ювілей італійський співак відзначив на знімальному майданчику "Битви хорів".

Дніпропетровський хор, яким керує на проекті Алессандро, підготував сюрприз для свого наставника.

"Під час загальної репетиції ми виконали для Алессандро пісню, яку написали спеціально для нього", - розповідають учасники хору.

"Спочатку Сафіна здивувався, чому звучить не та пісня, яку ми репетирували, а коли зрозумів, то не міг повірити, що все це для нього! У пісні ми заспівали про те, що ми - його сім'я, і коли йому перевели український текст, Алессандро був зворушений до сліз".

Крім авторської пісні, дніпропетровський хор здивував наставника святкової постановкою в стилі фільму "У джазі тільки дівчата", а команда проекту вручила тенору величезний торт з написом "Happy birthda , Alessandro". Ірина Білик, Руслана, Олег Скрипка та інші зіркові тренери також приєдналися до привітань. Головний хормейстер проекту, Рубен Толмачов, вимовив для тенора вітальну промову від імені всієї команди проекту.

"Мені дуже приємно, для мене подібного ніхто ніколи не робив! Це навіть занадто для мене! Кращий день народження в моєму житті", - подякував Алессандро команду "Битви хорів".

За визнанням учасників дніпропетровського хору, Алессандро легко знайшов мову зі своїми підопічними, ставиться до них дуже тепло і приділяє час кожному. Результати вокальних тренувань Сафіна і його хору побачимо в ефірі 1+1 зовсім скоро.