Алла Мазур про свою "Телезірку": "Це ніби послання з іншого, мирного, життя"

Алла Мазур про свою "Телезірку": "Це ніби послання з іншого, мирного, життя"

Ведучу "ТСН. Тиждень" визнали "Почесною телезіркою"

Поділитися:

Ведучу "ТСН. Тиждень" Аллу Мазур нагородили статуеткою народної премії "Телезірка". Оскільки через події в країні урочисту церемонію нагородження було скасовано, відзнаку ведуча отримала просто на робочому місці.

"Премія "ТЕЛЕзірка" – ніби послання з іншого, мирного, життя, - говорить Алла Мазур. Трохи несподівана в нинішніх обставинах, але важлива відзнака для нашої команди. Бо це - вияв симпатії і довіри до всієї програми "ТСН. Тиждень". У ситуації, коли кожне слово правди має особливу вагу, стає справжньою зброєю в бою за справедливість – мене тішить таке визнання позиції нашої програми й нашого каналу загалом.

І – моя щира повага колективу "Теленедели", який за будь-яких умов продовжує чесно виконувати свою роботу, і не відмовляється від проектів, які вже стали брендовими", - звернулася до організаторів володарка титулу "Почесна телезірка".

Нагадаємо, що цього року канал "1+1" був репрезентований у всіх номінаціях "Телезірки". Серіал "Свати-6" отримав одразу три винагороди: "Улюблений актор" (Федір Добронравов ), "Улюблена акторка" (Тетяна Кравченко) та "Улюблений серіал. Нові сезони". Ведуча "ТСН" Лідія Таран стала "Улюбленою телеведучою / новин і ток-шоу".