Алла Мазур розповіла, чого найбільше боїться в ефірі

Алла Мазур розповіла, чого найбільше боїться в ефірі

У спецпроекті "Рік очима "ТСН" Мазур згадала, що відчувала, коли  розповідала про розгон Майдану та інші криваві події, що трапилися відтоді.

Поділитися:

Алла Мазур – завсідниця рейтингу найвпливовіших жінок України, володарка п'яти премій "Телетріумф", телеведуча, до інтонацій якої щонеділі дослухається уся країна… За понад 20 років у телеефірі вона  звикла знаходити правильні слова для всього, що відбувалося поруч та у світі. Але той жах, що розпочався минулої зими, став випробуванням на міцність навіть для неї. У спецпроекті "Рік очима "ТСН" Мазур згадала, що відчувала, коли розповідала про розгiн Майдану та інші криваві події, що трапилися відтоді.

"Ну яка може бути жіноча реакція на ті кадри? На тих студентів під ногами у беркутівців? В такі моменти найважче не збитися на сльози. Це дуже непросто", - зізналася ведуча "ТСН. Тиждень".

Перед кожним ефіром Аллі було неймовірно складно зібрати себе до купи й дати раду емоціям, які щомиті сповнювали душу.

"Бували такі моменти, коли мені елементарно перехоплювало горло. Мені навіть анонси було важко начитати. Я виходила на балкон, починала "медитувати". Але до моменту істерики я не могла себе допустити", - сказала Мазур.

Більше спогадів телеведучих і журналістів про роботу у непростий для країни час – у відео: