Алла Мазур стане аристократкою-модницею на подіумі UFW

Алла Мазур стане аристократкою-модницею на подіумі UFW

Дефіле Алли Мазур по подіуму Ukrainian Fashion Week стане справжнім сюрпризом.

Поділитися:

Ведуча ТСН.Тиждень Алла Мазур вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у несподіваному образі. Яскраву сукню для неї створила дизайнер Ксенія Кіреєва.

Дизайнерка зауважує: на екрані Алла Мазур виглядає як справжня аристократка. Саме на її витонченому стилі модел'єр і вирішила зіграти.

"Я часто спостерігаю за Аллою на екрані. Як дизайнер я відзначаю її витончений, аристократичний стиль. Тому в новому образі для Алли я його дотримуюсь, але додаю інноваційні фешн-елементи. Наприклад, модну геометрію в цьому сезоні", - розкриває секрет нового образу Ксенія Кіреєва.

Сукня буде якскравою і експерементальною - обіцяє дизайнер. Алла Мазур - в захваті.

"Я люблю елементи несподіванки навіть у вишуканій класиці: таку собі суміш британського мінімалізму, французького шарму і провокаційної гри. Таке контрастне поєднання в одязі для ефіру, як на мене, особливо близьке духу програми "ТСН. Тиждень", нашому бажанню побачити нове у звичних, здавалося б, речах", - говорить Алла Мазур.

До речі, саме Алла Мазур відкриє показ "Fashion у прямому ефірі", у якому беруть участь зіркові телеведучі.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться на головному подіумі 12 жовтня в 21.30 в рамках Ukrainian Fashion Week.

У ньому візьмуть участь ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сєнічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.

Подібне шоу відбудеться в Україні вперше. Раніше на такий експеримент зважилися, наприклад, телезірки Британії.