Alyosha довірила Соломії Вітвіцькій найбільшу таємницю

Alyosha довірила Соломії Вітвіцькій найбільшу таємницю

Alyosha до останнього приховувала свій цікавий стан від журналістів та публіки. Та сьогодні в "ТСН. Особливе" розповість усе в деталях.

Поділитися:

Співачка Alyosha відома не тільки своєю творчістю, численними преміями та участю в "Євробаченні-2010". Alyosha славиться також небагатослівністю у всьому, що стосується особистого життя. Але для ведучої "ТСН. Особливе" Соломії Вітвіцькій артистка зробила виняток і довірила найбільшу таємницю. Як виявилося, незабаром Alyosha стане мамою.

"Вітаю Alyosha!!! - написала сьогодні Соломія на своїй сторінці в Facebook. - Маленька і тендітна дівчинка чекає на первістка! Вона шалено щаслива і переповнена позитивними емоціями. Ексклюзивне інтерв'ю дивіться в "ТСН. Особливе" о 16:45".

Як стало відомо, Alyosha до останнього приховувала свій цікавий стан від журналістів та публіки. Тільки тепер відважилася розповісти ведучій "ТСН. Особливе" все у деталях: як повідомила щасливого батька, чи збирається йти у декрет, які колискові готує маляті та багато іншого.

Оскільки очікування дитини завжди прикрашає жінку, Alyosha зважилася на незвичайну для себе фотосесію. Співачка знялася для журналу "Отдохни". Новий номер "Отдохни" у продажу вже завтра, 22 січня.

Ексклюзивне інтерв'ю Alyosha дивіться сьогодні в "ТСН. Особливе" о 16:45 на 1+1!